031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Topli dom baš po tvom – provedite još jednu toplu zimu uz odlične ponude iz Peveca!

Hladan, maglovit dan, vani ‘bljuzga’, prometna gužva na vrhuncu, Vi se umorni vraćate s posla s osmijehom na licu jer znate da se vraćate u topli dom. Iako nam je ova jesen pomalo čudna i još uvijek veoma topla, hladni dani neizbježno će doći. Sada je zadnji trenutak da se pripremite za sezonu grijanja i osigurate trenutke odmora u toplom domu.

Kada razmišljate o grijanju, imajte na umu da sezona grijanja traje praktično pola godine. Stavka za grijanje veliki je izdatak u svakom kućnom budžetu pa ju zato treba pažljivo planirati.

Električne grijalice i radijatori zahtijevaju najmanje posla i priprema. Nema potrebe za dimnjacima, odvodima, cijepanjem drva… Električna energija je najčišći, ali i najskuplji oblik energije. Električne grijalice preporučuju se  kao alternativno rješenje kada trebate brzo ugrijati manji prostor.

Peći na drva, pelete ili brikete, kamini ili centralno grijanje na drva je najekonomičniji način grijanja. Drvo još uvijek najjeftiniji energent, a cjenovno su pristupačni i drveni briketi i peleti.  A morate priznati i da je hladna zimska noć uz pucketanje vatre u kaminu pomalo romantična – posebno ako ste u dobrom društvu.

U toplom domu možete se opuštati uz dobru knjigu, u druženju s prijateljima i obitelji ili uz dobar TV program. Zahvaljući novim tehnologijama i brojnim streaming stranicama, sada možete sami kreirati svoj program odabirom serija, filmova, omiljene glazbe… Novo u Pevecu su Hitachi smart TV prijemnici pomoću kojih možete pristupiti svim streaming servisima, a sada su na popustu od 15%.

Toplini doma svakako doprinose i kvalitetne zidne i podne obloge i kvalitetna stolarija. Zbog svoje izdržljivosti, lakog i brzog postavljanja i jednostavnog održavanja, laminati su već dugo omiljene podne obloge. Realističan izgled drveta daje prostoru ugođaj topline i udobnosti. Pravilnim odabirom boja i tekstura podnih i zidnih obloga i odgovarajuće rasvjete također možete postići osjećaj topline i udobnosti u domu.

Bez obzira za koji se izvor energije odlučite, u Pevecu potražite kvalitetna rješenja za Vaš dom. Svu kupljenu robu plaćajte na 36 rata bez kamata i naknada, a uz Pevec klub karticu ostvarite dodatne uštede i pogodnosti.

Budite i Vi jedan od Pevecovih 7. Od 01. listopada do 15. prosinca 2019. prijavite svaku kupovinu iznad 200,00 kn na info pultu ili putem on-line/web.obrasca. Čak 7 kupaca Pevec nagrađuje sa 09 100.000,00 kn i 300 kupaca za po 1.000,00 kn na Pevec poklon kartici!

Toplu i udobnu sezonu grijanja provedite uz Pevec i MojuAkciju.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

“Black Friday” – cijeli vikend za ludi shopping!

"Black Friday" - cijeli vikend za ludi shopping!

“Black Friday” i “Cyber Monday” – praznik za sve  “shoppingholičare” Dobro bi Vam ‘sjela’ nova odjeća, možda neka torbica ili […]

Shopping online – samo je nebo granica!

Sjedimo u udobnom naslonjaču, a na kućnu adresu nam stiže, primjerice, hladnjak! Kupovina, shopping, inovacije, povoljne cijene, a još pritom […]

Očaravajuća ljepota prirode!

Očaravajuća ljepota prirode – prirodna rapsodija za svaki dio tijela! Znate li da nam očaravajuća ljepota prirode pruža sve što […]

Close