031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Topli dom – akcijski katalog od 24.10. do 14.11.2019. PEVEC

Topli dom, baš po tvom!

Ako se još niste pripremili za sezonu grijanja, požurite u Pevec i nabavite sve za topli dom. Velika ponuda grijačih tijela – električnih i plinskih grijalica, radijatora, peći na kruta goriva (drva ili pelete), peći za centralno grijanje i štednjaka očekuje Vas u Pevecu po najboljim cijenama. Iz ponude izdvajamo peć Alfa Vulkan S za prostore do 100 m3 za samo 1.199,00 kn. Ako volite pucketanje vatre u kaminu, odaberite kamin Alfa Rustik za prostore do 275 m3. Ovaj kamin, iako rustikalnog izgleda, uklopiti će se u svaki prostor, a dostupan je uz uštedu od čak 700,00 kn – za samo 2.999,00 kn!

Toplini doma svakako doprinose i kvalitetne zidne i podne obloge i kvalitetna stolarija. Zbog svoje izdržljivosti, lakog i brzog postavljanja i jednostavnog održavanja, laminati su već dugo omiljene podne obloge. Realističan izgled drveta daje prostoru ugođaj topline i udobnosti. Iz ponude izdvajamo laminat u izvedbi sivog hrasta Superior Advanced klase 32, debljine 8 mm za samo 49,90 kn/m2.

Televizori su već dugo vrijeme postali puno više od samog prijenosa programa. Zahvaljući novim tehnologijama i brojnim streaming stranicama, sada možete sami kreirati svoj program odabirom serija, filmova, omiljene glazbe… Novo u Pevecu su Hitachi smart TV prijemnici pomoću kojih možete pristupiti svim streaming servisima. Iz ponude izdvajamo 15% na sve Hitachi televizore. Provjerite i ponudu informatičke opreme i smartphonea, povežite se sa svojim novim televizorom i uživajte u živopisnim i kristalno jasnim prikazima.

Bogata ponuda bijele tehnike i malih kućanskih aparata pomoći će Vam da na jednom mjestu opremite domaćinstvo svom potrebnom tehnikom. Perilice posuđa i rublja neizostavni su dio svakog domaćinstva. Najveći problem – sušenje rublja u zimskim mjesecima – riješite s novim sušilica rublja. Iz ponude izdvajamo sušilicu rublja Sharp s 15 programa sušenja za samo 2.299,00 kn uz Pevec klub karticu.

Zamrzavanje je jedan od najboljih načina očuvanja namirnica. Pripremite se za zimske mjesece oskudne svježim namirnicama i pospremite svoju zimnicu u nove kombinirane hladnjake i zamrzivače. Izdvajamo horizontalni zamrivač Končar zapremnine 418 l za 2.399,00 kn. Zamrzivači ladičari zauzimaju manje prostora i svako su pregledniji. Odaberite ih kao samostalne zamrzivače ili u kombinaciji s hladnjakom. Odlučite se za funkcionalne, energetski visokoučinkovite kombinirane hladnjake s NoFrost tehnologijom i zauvijek se riješte napornog otapanja hladnjaka. Za Vas smo iz ponude izdvojili kombinirani hladnjak LG kapaciteta 336 l s inverterskim motorom i dispenzerom za vodu, Total NoFrost, 10 godina jamstva, za samo 4.399,00 kn.

Osigurati topli dom nije jedini posao koji Vas očekuju u jesen. Vrijeme je da pripremite za zimu svoje automobile, da sredite okućnice i vrtove, ali i da se pripremite za sezonu kolinja. Da biste uspješno obavili sve poslove koji su pred Vama, u Pevecu su pripremili akcijsku ponudu opreme i alata za izvođenje svih vrsta radova.
Više informacija doznajte na pevec.hr

Close