Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

MojaAkcija.hr – O nama

Misija Moja Akcija portala je korisnicima uštedjeti vrijeme i novac tako što ćemo točne informacije o najnižim cijenama i povoljnim akcijama te proizvodima na akciji učiniti, na jednostavan i brz način, pristupačnima i preglednima.

Današnju kupovinu sve više obilježava:

  • Nedostatak vremena kupca; u želji da kvalitetan proizvod kupimo po najnižoj cijeni ne možemo si dopustiti obilazak svakog mogućeg prodajnog mjesta i usporedbu cijena
  • Velika gužva u oglašavanju; u moru različitih reklama i ponuda kupcu je teško prepoznati najnižu cijenu i pravu priliku za kupovinu, a trgovcu je teško svoju ponudu usmjeriti baš prema kupcu kod kojeg postoji stvarno zanimanje za kupovinu.

Moja Akcija onima koji kupuju želi uštedjeti vrijeme i novac tako što točne informacije o najnižim cijenama i povoljnim akcijama čini, na jednostavan i brz način, pristupačnima i preglednima.

Internet portal Moja Akcija onima koji prodaju i oglašavaju želi omogućiti da svoj proizvod oglase na mjestu koje posjećuju kupci sa stvarnim zanimanjem za kupovinu.

ŠTO NUDIMO
Kupcima nudimo mogućnost da na jednostavan i brz način dođu do točne informacije o najpovoljnijem sniženju ili akcijskoj prodaji proizvoda za čiju kupovinu su zainteresirani.

Trgovcima nudimo mogućnost da oglase sniženje cijena ili akcijsku prodaju nekog svoga proizvoda na mjestu koje posjećuju osobe s stvarnim interesom za kupovinu.

Za sva pitanja i nedoumice djelatnici MojaAkcija.hr portala rado će vam pomoći i savjetovati vas.
Veselimo se vašim upitima.

Tim MojaAkcija.hr

Kontakt za promociju i oglašavanje:
marketing@mojaakcija.hr

Upiti za prodaju:
prodaja@mojaakcija.hr

Info Pult d.o.o.
Sjedište: Dubrovačka 39 – 31000 Osijek
Poslovna jedinica: Dubrovačka 39 – 31000 Osijek
Mob: 091 253 9559
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak, 07:00 do 15:00
Sudski registar trgovačkog suda u Osijeku
Temeljni kapital: 20,000.00 kn uplaćen u cijelosti
OIB: 37294405367
IBAN: HR9324840081135071335 | SWIFT: RZBHHR2XXXX
Član uprave: Tea Božić

Close