Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Tako je lako kupovati u Pevexu!

Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili vinograd, uđete u Pevex i pronađete sve na jednom mjestu i to još na 36 rata bez naknada i kamata – tako je lako kupovati samo u Pevexu! Pa još ako imate Pevex klub karticu kupovina postaje još lakša.

Proljeće je vrijeme koje nas pokreće na akciju. Izgraditi, dograditi, obnoviti i opremiti naše životne prostore, vikendice, apartmane, vrtove ili terase – posla je puno i treba ga se prihvatiti na vrijeme. Da bi Vam olakšao posao i pokrenuo Vas na promjene Pevex je pripremio nove odlične akcije.

Kada krećemo u obnovu najčešće počinjemo od podova i zidova. Najčešće korištene materijale poput keramičkih i porculanskih pločica, laminata i parketa možete pronaći u Pevexu u velikom izboru atraktivnih boja i uzoraka. Bez obzira da li volite jednostavne jednobojne pločice, ili one s uzorkom mramora, drveta ili kamena, sigurno ćete pronaći one koje će najbolje uklopiti u Vaše unutarnje ili vanjske prostore. Podne ili zidne pločice za unutarnje polaganje dostupne su već od 29,90 kn/m2. Vanjske podne pločice otporne na smrzavanje potražite već od 49,90 kn/m2.

Opremanje kupaonskih prostora jedan je od najskupljih pothvata. Ako želite moderno i funkcionalno kupatilo koje će postati prava wellness oaza provjerite ponudu sanitarija, tuš kabina i kupaonskog namještaja. Tuš kabine s kadom  i kupaonski blokovi dostupni su već od 999,90 kn. Iz ponude posebno izdvajamo hidromasažnu tuš kabinu Bruna s masažerom stopala i leđa, 6 mlaznica, ABS kadom i radiom. Ova kabina dimenzija čak 150 x 85 x 215 cm u akcijskoj ponudi dostupna je za samo 4.999,90 kn. Da bi još više uštedjeli, za sve koji su spretni majstori i sami obavljaju kućne radove, u Pevexu su pripremili akcijsku ponudu ručnih, električnih i akumulatorskih alata. Alati za izvođenje svih vrsta radova renomiranih proizvođača zadovoljiti će sve Vaše potrebe.

Kada ste riješili problem zidova i podova, na redu je tehnika… Vrijeme je za recikliranje starih televizora i zastarjelih kućanskih aparata. Ako još niste ‘uronili’ u svijet novih tehnologija, vrijeme je da svoje stare televizore zamijenite novim. TV prijemnici visoke rezolucije s internet preglednicima, servisima poput Netflixa, HBO-a, YouTuba i mogućnošu povezivanja s računalima i pametnim telefonima omogućiti će Vam da sami birate sadržaje. Kristalno jasne i realistične slike stvoriti će dojam da se nalazite na mjestu radnje. Jedan od takvih uređaja sigurno je UHD LED TV Philips ekrana dijagonale 165 cm za samo 4.499,00kn.

Nove tehnologije ne primjenjuju se samo u proizvodnji audio-video i informatičke opreme. Bijela tehnika prati ih u stopu. Hladnjaci s fresh zonama koje dugo čuvaju svježinu namirnica i koje nikada nećete morati odmrzavati nisu više naučna fantastika. Perilice i sušilice koje možete povezati sa smartphoenom, i aktivirati na daljinu, odgoditi početak rada ili odabrati program koji štedi vodu i energiju, visokih energetskih razreda, uštedjeti će Vam vrijeme i novac.

Ljepota doma krije se u detaljima! Osvijetlite Vaš dom modernom i kvalitetnom rasvjetom koja će istaknuti ljepotu prostora. Ne zaboravite da rasvjetom, isto kao i bojom zidova, možete postići da prostor djeluje većim ili manjim. Poigrajte se oblicima i bojama ili rasporedite više rasvjetnih tijela kako bi osvijetlili svaki kutak prostora.

Kada završite s uređenjem i opremanjem interijera, posvetite se Vašim balkonima i okućnicama. Pripremite zemlju za nove voćke ili cvjetnice i obogatite ju gnojivima i supstratima koji će potaknuti brži rast. Potražite sadnice cvijeća i voća iz akcijske ponude, a na odabrane lukovice ostvarite popust od 30%!
Više informacija o novom katalogu i proizvodima doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Izolirka – na jednom mjestu sve što Vam treba za gradnju!

Ponosni su što većina kupaca koji su kupovali kod njih, ostaju kod njih, a preporuka drugim investitorima osigurala im je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na osam poslovnica širom Slavonije i Baranje

Zavirite u Izolirka jesenski katalog i sigurno ćete pronaći inspiraciju za svoje  građevinske projekte. Planirate gradnju, adaptaciju ili dekoraciju svog […]

Studenac preuzima još jednu tvrtku, imat će čak 1200 trgovina

U Studencu radi 3060 ljudi čija je prosječna neto plaća prošle godine bila 858 eura

Kako doznajemo, Studenac kupuje bjelovarski trgovački lanac Špar koji ima 40 dućana te posluje na području bjelovarske, koprivničke i zagrebačke županije. Sve je već […]

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Close