031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Tako je lako kupovati u Pevexu!

Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili vinograd, uđete u Pevex i pronađete sve na jednom mjestu i to još na 36 rata bez naknada i kamata – tako je lako kupovati samo u Pevexu! Pa još ako imate Pevex klub karticu kupovina postaje još lakša.

Proljeće je vrijeme koje nas pokreće na akciju. Izgraditi, dograditi, obnoviti i opremiti naše životne prostore, vikendice, apartmane, vrtove ili terase – posla je puno i treba ga se prihvatiti na vrijeme. Da bi Vam olakšao posao i pokrenuo Vas na promjene Pevex je pripremio nove odlične akcije.

Kada krećemo u obnovu najčešće počinjemo od podova i zidova. Najčešće korištene materijale poput keramičkih i porculanskih pločica, laminata i parketa možete pronaći u Pevexu u velikom izboru atraktivnih boja i uzoraka. Bez obzira da li volite jednostavne jednobojne pločice, ili one s uzorkom mramora, drveta ili kamena, sigurno ćete pronaći one koje će najbolje uklopiti u Vaše unutarnje ili vanjske prostore. Podne ili zidne pločice za unutarnje polaganje dostupne su već od 29,90 kn/m2. Vanjske podne pločice otporne na smrzavanje potražite već od 49,90 kn/m2.

Opremanje kupaonskih prostora jedan je od najskupljih pothvata. Ako želite moderno i funkcionalno kupatilo koje će postati prava wellness oaza provjerite ponudu sanitarija, tuš kabina i kupaonskog namještaja. Tuš kabine s kadom  i kupaonski blokovi dostupni su već od 999,90 kn. Iz ponude posebno izdvajamo hidromasažnu tuš kabinu Bruna s masažerom stopala i leđa, 6 mlaznica, ABS kadom i radiom. Ova kabina dimenzija čak 150 x 85 x 215 cm u akcijskoj ponudi dostupna je za samo 4.999,90 kn. Da bi još više uštedjeli, za sve koji su spretni majstori i sami obavljaju kućne radove, u Pevexu su pripremili akcijsku ponudu ručnih, električnih i akumulatorskih alata. Alati za izvođenje svih vrsta radova renomiranih proizvođača zadovoljiti će sve Vaše potrebe.

Kada ste riješili problem zidova i podova, na redu je tehnika… Vrijeme je za recikliranje starih televizora i zastarjelih kućanskih aparata. Ako još niste ‘uronili’ u svijet novih tehnologija, vrijeme je da svoje stare televizore zamijenite novim. TV prijemnici visoke rezolucije s internet preglednicima, servisima poput Netflixa, HBO-a, YouTuba i mogućnošu povezivanja s računalima i pametnim telefonima omogućiti će Vam da sami birate sadržaje. Kristalno jasne i realistične slike stvoriti će dojam da se nalazite na mjestu radnje. Jedan od takvih uređaja sigurno je UHD LED TV Philips ekrana dijagonale 165 cm za samo 4.499,00kn.

Nove tehnologije ne primjenjuju se samo u proizvodnji audio-video i informatičke opreme. Bijela tehnika prati ih u stopu. Hladnjaci s fresh zonama koje dugo čuvaju svježinu namirnica i koje nikada nećete morati odmrzavati nisu više naučna fantastika. Perilice i sušilice koje možete povezati sa smartphoenom, i aktivirati na daljinu, odgoditi početak rada ili odabrati program koji štedi vodu i energiju, visokih energetskih razreda, uštedjeti će Vam vrijeme i novac.

Ljepota doma krije se u detaljima! Osvijetlite Vaš dom modernom i kvalitetnom rasvjetom koja će istaknuti ljepotu prostora. Ne zaboravite da rasvjetom, isto kao i bojom zidova, možete postići da prostor djeluje većim ili manjim. Poigrajte se oblicima i bojama ili rasporedite više rasvjetnih tijela kako bi osvijetlili svaki kutak prostora.

Kada završite s uređenjem i opremanjem interijera, posvetite se Vašim balkonima i okućnicama. Pripremite zemlju za nove voćke ili cvjetnice i obogatite ju gnojivima i supstratima koji će potaknuti brži rast. Potražite sadnice cvijeća i voća iz akcijske ponude, a na odabrane lukovice ostvarite popust od 30%!
Više informacija o novom katalogu i proizvodima doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Vrijeme je za kolače….

Vrijeme je za kolače – najbolji antidepresiv Ako ne znate kako ublažiti depresiju i dosadu izazvanu izolacijom, vrijeme je za […]

Za sretne bebe

Za sretne bebe i zadovoljne roditelje Izašao je novi Lesninin katalog u kojem možete nabaviti sve za sretne bebe i […]

Vrtni trendovi 2020. – udobnosti i glamour

Vrtni trendovi koji će udahnuti dašak stila i glamoura i najobičnijem vrtu Mislite da je prerano za temu “vrtni trendovi”? […]

Close