031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Tako lako … – akcijski katalog od 05.03. do 07.04.2020. PEVEX

Tako je lako kupovati u Pevexu!

Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili vinograd, uđete u Pevex i pronađete sve na jednom mjestu i to još na 36 rata bez naknada i kamata – tako je lako kupovati samo u Pevexu! Pa još ako imate Pevex klub karticu kupovina postaje još lakša.
Proljeće je vrijeme koje nas pokreće na akciju. Izgraditi, dograditi, obnoviti i opremiti naše životne prostore, vikendice, apartmane, vrtove ili terase – posla je puno i treba ga se prihvatiti na vrijeme. Da bi Vam olakšao posao i pokrenuo Vas na promjene Pevex je pripremio nove odlične akcije.

Kada krećemo u obnovu najčešće počinjemo od podova i zidova. Najčešće korištene materijale poput keramičkih i porculanskih pločica, laminata i parketa možete pronaći u Pevexu u velikom izboru atraktivnih boja i uzoraka.

Opremanje kupaonskih prostora jedan je od najskupljih pothvata. Ako želite moderno i funkcionalno kupatilo koje će postati prava wellness oaza provjerite ponudu sanitarija, tuš kabina i kupaonskog namještaja.

Vrijeme je za recikliranje starih televizora i zastarjelih kućanskih aparata. Ako još niste ‘uronili’ u svijet novih tehnologija, vrijeme je da svoje stare televizore zamijenite novim. TV prijemnici visoke rezolucije s internet preglednicima, servisima poput Netflixa, HBO-a, YouTuba i mogućnošu povezivanja s računalima i pametnim telefonima omogućiti će Vam da sami birate sadržaje. Kristalno jasne i realistične slike stvoriti će dojam da se nalazite na mjestu radnje. Jedan od takvih uređaja sigurno je UHD LED TV Philips ekrana dijagonale 165 cm za samo 4.499,00kn.

Nove tehnologije ne primjenjuju se samo u proizvodnji audio-video i informatičke opreme. Bijela tehnika prati ih u stopu. Hladnjaci s fresh zonama koje dugo čuvaju svježinu namirnica i koje nikada nećete morati odmrzavati nisu više naučna fantastika. Perilice i sušilice koje možete povezati sa smartphoenom, i aktivirati na daljinu, odogoditi početak rada ili odabrati program koji štedi vodu i energiju, visokih energetskih razreda, uštedjeti će Vam vrijeme i novac.

Više informacija doznajte na pevex.hr

 

Tako Lako Pevex MojaAkcija

Tako lako….

do:

Tako je lako kupovati u Pevexu! Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili […]

PROČITAJ VIŠE Tako lako….

Close