091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Očaravajuća ljepota prirode – prirodna rapsodija za svaki dio tijela!

Znate li da nam očaravajuća ljepota prirode pruža sve što je potrebno zadravom i njegovanom tijelu? Ako ste ekološki osviješteni i razmišljate o učinku kozmetičkih preparata na Vaše tijelo i okolinu, vrijeme je da ispraznite ormariće i torbice i krente u nabavku prirodne kozmetike.
Krema, ulja, šamponi, dezodoransi, dekorativna kozmetika … baš sve što nanesete na kožu dospijeva u organizam. Obični kozmetički proizvodi puni su konzervansa, sintetskih boja i mirisa koji su glavni uzročni oboljenja kože i alergija. Prirodna kozmetika proizvodi se od sirovina koje potječu iz kontroliranog ekološkog uzgoja i ne sadrži nijednu od navedenih kemikalija.

DM-ova marka prirodne kozmetike Alverde sinonim je za 100% prirodnu kozmetiku. Kvalitetni njegujući sastojci iz prirode po povoljnim cijenama u DM-u su nadomak ruke. Odaberite najbolje proizvode za njegu svih članova obitelji. Kupovinom prirodne kozmetike u DM ostvarujete 20x više bodova na DM active beauty kartici, a za kupovinu iznad 100,00 kn na poklon dobivate trajnu torbu alverde.
Vrijeme darivanja nam se bliži a s njim i vječna dilema čime razveseliti drage ljude. Izbjegnite shopping groznicu i spremni dočekajte vrijeme darivanja. ‘Naoružajte’ se poklonima koji će izmamiti osmijehe. S poklon paketima ne možete pogriješiti jer su praktični, raznoliki, lijepo izgledaju, pristupačni su i još k tome i korisni.
Odaberite poklone iz DM-ovog novog kataloga na MojaAkcija.hr i budite spremni za blagdansko darivanje!

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Vrhunska udobnost spavanja!

Vrhunska udobnost spavanja za cijelu obitelj! Bez obzira da li opremamo spavaću, dječju ili dnevnu sobu, vrhunska udobnost ono je […]

Alati i vrt – nove akcije iz Pevexa!

Alati i vrt – sve što će Vam trebati za uređenje vrtova, okućnica, terasa… Električni, akumulatorski, ručni, vrtni, građevinski – […]

Osječka tvrtka Ice Product proizvodi visokokvalitetne kocke leda za ugostiteljstvo po iznimno konkurentnoj cijeni

Trebate li led za ugostiteljstvo ili bilo koje privatne i poslovne svečanosti, partije, rođendane, ovdje je ponuda za vas!

Ako trebate kvalitetan led od pune kocke za ugostiteljstvo ili vruće dane pred nama imamo rješenje za vas – kocke […]

Close