031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Očaravajuća ljepota prirode – akcijski katalog od 01.11. do 15.11.2019. DROGERIEMARKT

Očaravajuća ljepota prirode za njegu cijelog tijela

Pustite da očaravajuća ljepota prirode radi za Vas. Ulja, kreme, šamponi, dezodoransi, dekorativna kozmetika… Sve to kroz kožu ulazi u Vaš organizam. Odaberite kvalitetne proizvode prirodne kozmetike bez konzervansa, sintetskih boja i mirisa. Prirodni njegujući sastoji po povoljnim cijenama prava su rapsodija za svaki dio tijela. Isprobajte prirodnu kozmetiku i ostvarite 20x više bodova na DM active bauty kartici.
Njezi tijela i kose pažnju trebaju posvetiti i muškarci. Proizvodi za intimnu higijenu sprečavaju upale, iritacije i infekcije. Odaberite kvalitetne proizvode za mušku njegu, a kupovinom 4 proizvoda na poklon dobijate majicu zanimljivog printa.
Jesen donosi nove boje dekorativne kozmetike. Ovu sezonu obilježiti će sve nijanse smeđe, puderasto roze i ljubičaste. Odaberite nove proizvode i boje iz DM-ove linije Trent IT UP i zablistaje u svakoj prilici.
Dolazi vrijeme darivanja, a s njim i vječna dilema što darivati. Izbjegnite shopping groznicu i na vrijeme pripremite poklone. Velika ponuda parfema i poklon paketa pomoći će Vam da za svakog nađete pravi poklon.
Više informacija doznajte na drogeriemarkt.hr

Close