031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Neka Vas nove ponude iz Peveca rashlade kao vjetar u leđa!

Ponude kao ‘vjetar u leđa’ dolaze iz Peveca! Ljeto je u punom zamahu, živa u termometru odavno je prešla 30 stupnjeva, ulice su užarene, vrući vjetar kovitla prašinu… Najrađe bi ste pobjegli od svega, a godišnji se čini tako daleko. Ako mislite da Vam nema spasa, potražite svoje ljetno osvježenje u novom Pevecovom katalogu i ovog ljeta rashladite se novim uređajima visoke energetske učinkovitosti. Odaberite iz bogate ponude klima uređaja s inverterskim motorima i WiFi povezivanje putem smartphonea. Upravljajte svojom klimom s bilo koje lokacije – uključite ju dok ste još na poslu ili putu kako bi Vas dočekao ugodno rashlađen dom.
Ljeto nam donosi obilje slasnih plodova, tržnice su puno svježeg voća i povrća, ali neće tako biti cijele godine. Zato se na vrijeme pripremite za zimu. Smrznuto voće i povrće jednake je nutritivne vrijednosti, a dobro će doći u zimskim mjesecima. Odaberite iz velike ponude Whirlpool škrinja sniženih 15%. Ovdje možete pronaći i sve potrebno za pripremu zimnice; velike posude, staklenke, pasirke… Napunite nove hladnjake sladoledom, voćem i osvježavajućim pićima i ne brinite o ljetnim vrućinama.
Rashladiti se možete i u novoj kupaonici. Opremite ju novim podnim i zidnim oblogama, sanitarijama i kupaonskim namještajem.

U Pevecu možete pronaći i veliku akcijsku ponudu bijele tehnike, malih kućanskh aparata, informatičke i audio-video opreme. Iz ponude izdvajamo Smart Android UHD LED TV Philips ekrana 124 cm za samo 3.999,00 kn.
Ako ste odlučili provesti godišnji kod kuće, Pevec će Vam pomoći da u svom vrtu stvorite ugođaj plaže. Velike vrtne garniture, ležaljke, suncobrani, sjenice i bazeni pružiti će Vam neophodan odmor i osvježenje.
Više informacija doznajte u novom Pevecovom katalogu na MojaAkcija.hr.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Gdje 5 kn vrijedi više?

Posjetite Kaufland – trgovinu gdje 5 kn vrijedi više! Ako Vas zanima gdje 5 kn vrijedi puno više, provjerite nove […]

Najbolje cijene čekaju Vas u Lesnini!

Požurite u Lesninu jer Vas tamo očekuju najbolje cijene namještaja i opreme za kućanstvo! Ako opremate kuću, stan, apartman i […]

Promjena počinje u Vama!

Promjena počinje u Vama – zato okrenite novi list! Ako mislite da je vrijeme za promjene, znajte da promjena počinje […]

Close