031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vjetar u leđa! – akcijski katalog od 04.07. do 01.08.2019. PEVEC

Vjetar u leđa! – sjajne ponude opreme za domaćinstvo

Ponude kao ‘vjetar u leđa’ dolaze iz Peveca! Potražite svoje ljetno osvježenje u novom Pevecovom katalogu i ovog ljeta rashladite se novim uređajima visoke energetske učinkovitosti. Napunite nove hladnjake sladoledom, voćem i osvježavajućim pićima i ne brinite o ljetnim vrućinama. Ili počnite polako spremati ‘zimnicu’ u nove Whirlpool škrinje snižene čak 15%! Ako Vam to nije dovoljno, provjerite ponudu rashladnih tijela; klima uređaja, rashlađivača i ventilatora. Iz ponude izdvajamo klima uređaj ‘Tesla’ energetskog razreda A++ s integriranim WiFi-em za samo 2.499,00 kn! WiFi povezive klime omogućuje Vam da rashladite svoj dom i prije nego što ste stigli u njega; jednostavno ga uključite pri povratku kući i dočekati će Vam ugodno rashlađen dom.

Rashladiti se možete i u novoj kupaonici. Opremite ju novim podnim i zidnim oblogama, sanitarijama i kupaonskim namještajem. Tu je i sav potreban pribor i ručni i električni alat, oprema za radionice i zaštitna odjeća za profesionalne i ‘hobi’ majstore.
U Pevecu možete pronaći i veliku akcijsku ponudu bijele tehnike, malih kućanskh aparata, informatičke i audio-video opreme. Iz ponude izdvajamo Smart Android UHD LED TV Philips ekrana 124 cm za samo 3.999,00 kn.
Nove akcije iz Peveca donose Vam i ponudu kuhinjskih pomagala, kućnog tekstila, bazena i vrtnog namještaja. Svi Intex bazeni sniženi su čak 30%. Od ponude vrtnog namještaja izdvajamo vrtnu garnituru ‘Evora’ sniženu za čak 1500,00 kn – dvosjed, stol i dvije fotelje za samo 2.999,00 kn!
Više informacija doznajte na pevec.hr

Close