Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za uspješan dan potreban Vam je Prima san!

Kvalitetan san preduvjet je za uspješan dan! Često zanemarujemo činjenicu da trećinu života provedemo spavajući. Ne posvećujemo dovoljno pažnje svakodnevnom odmoru, već čekamo vikend kako bi smo se naspavali i odmorili. Nažalost, naše tijelo pamti manjak sna i teško ga je ponovno vratiti u ravnotežu. Ako smo neispavani, često smo nervozni i nismo u stanju donositi važne odluke. U snu se tijelo odmara dok mozak ‘obrađuje’ informacije i iskustva koje smo prikupili tijekom dana.

Kako bi san djelovao okrepljujuće i regenerirajuće na organizam, važne su i kvaliteta i kvantiteta sna. Bitno je da je prostor prozračen da bi se smanjila koncentracija prašine i vlage koje pogoduju razvoju grinja. Može pomoći i optimalna temperatura, a znanstvenici kažu da je to od 18-20˚C. Idealno vrijeme za spavanje je između 22 sata i 8 sati ujutro.

Za kvalitetno spavanje neophodan je kvalitetan krevetni sustav pri čemu je najvažniji madrac. Ako spavamo na neudobnom i ‘kvrgavom’ madracu najprije će stradati naša kičma, vratna kralježnica i lumbalni dio.

Madrac je najvažniji čimbenik za kvalitetan san, ali ništa manje nisu bitni ni podnica, kvalitetan jastuk, posteljina od prirodnih materijala kao i sam ugođaj spavaće sobe.

Kvalitetna podnica mora imati dobar raspored opterećenja. Najbolje su kvalitetne drvene podnice sa što više užih letvica. Pri tome razmak između podnica mora biti dovoljan da omogući nesmetano prozračivanje madraca.

Neugodan jastuk može uzrokovati probleme s kičmom, vratom, glavoboljom, alergijom i astmom. Raznovrsna ponuda jastuka od perja, vune, svile, lateksa, memo pjene, anitalergijski… da ne nabrajamo dalje, često nas odvede na krivi put. Kako isprabavate madrac, tako bi bilo dobro da isprobate i jastuk. Njegov oblik i veličina trebaju biti prilagođeni položaju u kojem najčešće spavate. Ne zaboravite da jastuk treba mijenjati svake 2 do 3 godine!

Spavaća soba treba biti Vaša oaza mira i opuštanja. Kompletan ugođaj spavaće sobe ima veliki utjecaj na san. Ona mora biti udobna i funkcionalna, skladnih i neutralnih boja koje djeluju umirujuće. Vodite računa da je uvijek dobro prozračena i idealne temperature.

Ako ste u nedoumici i ne znate kako si osigurati kvalitetan odmor, posjetite Prima salone namještaja i posavjetujte se s Priminim stručnjacima. Ostvarite čak do 30% popusta na spavaće sobe i boxspring krevete i 40% popusta na premium madrace iz Primine vlasite proizvodnje.

Udoban san i odmorna jutra želi Vam MojaAkcija.hr.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Izolirka je dokazano pravi partner u građevini

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći […]

Pevec potvrdio informaciju da Pevex ne smije koristiti ime i žig Pevex

Ovo su, zapravo, zadnji njihovi registirani brendovi – to je ovaj X, a ima i onaj ‘Tako lako'”, pojašnjava Pevec

Zdravko Pevec potvrdio informaciju da je Zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske prije nekoliko dana donio rješenje prema kojem Mario […]

Close