091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vrtni trendovi koji će udahnuti dašak stila i glamoura i najobičnijem vrtu

Nećemo sada o Coroni, ali je činjenica da ovog ljeta mnogi od nas neće nigdje putovati. Za mnoge spas od ljetnih vrućina neće biti plaže na moru, nekim lijepim jezerima ili obalama dalekih rijeka.    Kada vrućina u stanu ili na gradskim ulicama postane nepodnošljiva, spas tražimo u vrtovima i na terasama. Ili je to samo pusta želja jer vrt izgleda opustošeno, a terasa se preko zime pretvorila u mini reciklažno dvorište? Nemojte da Vas prvi topli dani zateknu nespremne. Ljeta su nam sve duža i toplija, dolaze sve ranije i često nas zateknu nespremne. Ako ste i Vi jedan od tih ‘nespremnih’ niste puno pogriješili. Sada je pravi trenutak da ‘ulovite’ dobre akcije.

Kako se mijenjaju trendovi u opremanju interijera, tako su i trendovi u opremanju vrtova podložni promjenama. Danas kada svi negdje žurimo, lijepo je imati svoju malu oazu opuštanja, a s vrtnim namještajem to lako možemo i postići. Uživanje na otvorenom može biti potpuno samo uz kvalitetan i udoban vrtni namještaj bez obzira radi li se o velikoj terasi ili malom balkončiću u centru grada. S par dobro planiranih komada vrtnog namještaja taj prostor lako ćete pretvoriti u pravu oazu uživanja i udahnuti dašak stila i najneuglednijem kutku.

Posljednjih godina trendovi u dizajnu namještaja bitno su se promijenili. Naglasak je na čistim ravnim linijama, prirodnim materijalima i tkaninama neutralnih boja. Dizajn vrtnog namještaja prati sve te trendove, s posebnim naglaskom na udobnosti i prostranosti. Vrtovi više nisu samo mjesto popodnevnog odmora. Terasa i vrt sve više postaju mjesta gdje provodimo većinu slobodnog vremena.  Provedite na otvorenom vrijeme  od ispijanja prve jutarnje kave, obiteljskog ručka ili večernjeg party-a uz roštilj.

Danas u trgovačkim centrima možete pronaći vrtne setove ili modularni namještaj prilagođen prostorima svih veličina.  Odaberite manje, sklopive garniture sa stolom i nekoliko stolica za manje vrtove i terase. Za veće prostore odaberite veće kutne lounge garniture. Vrtni namještaj danas se izrađuje od brojnih materijala; metala, prirodnog ili PVC ratana, plastike, bambusa i drveta. Pri odabiru svakako povedite računa o praktičnosti, održavanju i skladištenju.

Većina vrtnog namještaja dolazi s pripadajućim jastucima, ali ih isto tako možete izabrati sami i prilagoditi Vašem osobnom stilu i prostoru. Poseban ugođaj možete postići i dodavanjem ostalih ukrasnih predmeta; ukrasnih tegli, cvijeća, vrtne rasvjete, lampiona…
Ako Vam je ponestalo inspiracije za uređenje Vašeg kutka na otvorenome, posjetite stranicu MojaAkcija.hr i uživajte u novim vrtnim trendovima.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Idemo u školu!

Idemo u školu – pripremite se za novu školsku godinu! Ove jeseni ponovo idemo u školu! Vrijeme je da se […]

Hladno, toplo, vruće…

Hladno, toplo, vruće … – kupovina laka i jednostavna baš kao igra! Sjećate li se igre skrivača; ekipa nešto sakrije […]

Ljetna osvježenja Vašeg doma!

Ljetna osvježenja Vašeg doma potražite u Primi! Prava ljetna osvježenja za Vaš dom nalaze se u Primi! Iskoristite lude ljetne […]

Close