031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vrtni trendovi koji će udahnuti dašak stila i glamoura i najobičnijem vrtu

Mislite da je prerano za temu “vrtni trendovi”? Ne bi se složili s Vama. Ljeta su nam sve duža i toplija, dolaze sve ranije i često nas zateknu nespremne. Kada vrućina u stanu ili na gradskim ulicama postane nepodnošljiva, spas tražimo u vrtovima i na terasama. Ili je to samo pusta želja jer vrt izgleda opustošeno, a terasa se preko zime pretvorila u mini reciklažno dvorište? Nemojte da Vas prvi topli dani zateknu nespremne. Ne čekajte sniženja na kraju sezone. Uhvatite “first minute” ponude u trgovačkim centrima gdje na odličnim popustima možete već sada pronaći sve za opremanje vrta, balkona ili terase.

Kako se mijenjaju trendovi u opremanju interijera, tako su i trendovi u opremanju vrtova podložni promjenama. Danas kada svi negdje žurimo, lijepo je imati svoju malu oazu opuštanja, a s vrtnim namještajem to lako možemo i postići. Uživanje na otvorenom može biti potpuno samo uz kvalitetan i udoban vrtni namještaj bez obzira radi li se o velikoj terasi ili malom balkončiću u centru grada. S par dobro planiranih komada vrtnog namještaja taj prostor lako ćete pretvoriti u pravu oazu uživanja i udahnuti dašak stila i najneuglednijem kutku.

Posljednjih godina trendovi u dizajnu namještaja bitno su se promijenili. Naglasak je na čistim ravnim linijama, prirodnim materijalima i tkaninama neutralnih boja. Dizajn vrtnog namještaja prati sve te trendove, s posebnim naglaskom na udobnosti i prostranosti. Vrtovi više nisu samo mjesto popodnevnog odmora. Terasa i vrt sve više postaju mjesta gdje provodimo većinu slobodnog vremena.  Provedite na otvorenom vrijeme  od ispijanja prve jutarnje kave, obiteljskog ručka ili večernjeg party-a uz roštilj.

Danas u trgovačkim centrima možete pronaći vrtne setove ili modularni namještaj prilagođen prostorima svih veličina.  Odaberite manje, sklopive garniture sa stolom i nekoliko stolica za manje vrtove i terase. Za veće prostore odaberite veće kutne lounge garniture. Vrtni namještaj danas se izrađuje od brojnih materijala; metala, prirodnog ili PVC ratana, plastike, bambusa i drveta. Pri odabiru svakako povedite računa o praktičnosti, održavanju i skladištenju.

Većina vrtnog namještaja dolazi s pripadajućim jastucima, ali ih isto tako možete izabrati sami i prilagoditi Vašem osobnom stilu i prostoru. Poseban ugođaj možete postići i dodavanjem ostalih ukrasnih predmeta; ukrasnih tegli, cvijeća, vrtne rasvjete, lampiona…
Ako Vam je ponestalo inspiracije za uređenje Vašeg kutka na otvorenome, posjetite stranicu MojaAkcija.hr i uživajte u novim vrtnim trendovima.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Vrijeme je za kolače….

Vrijeme je za kolače – najbolji antidepresiv Ako ne znate kako ublažiti depresiju i dosadu izazvanu izolacijom, vrijeme je za […]

Tako lako….

Tako je lako kupovati u Pevexu! Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili vinograd, uđete u Pevex i […]

Za sretne bebe

Za sretne bebe i zadovoljne roditelje Izašao je novi Lesninin katalog u kojem možete nabaviti sve za sretne bebe i […]

Close