091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vrijeme je za kolače – najbolji antidepresiv

Ako ne znate kako ublažiti depresiju i dosadu izazvanu korona situacijom, vrijeme je za najbolje antidepresive – kolače. Suhi ili kremasti, voćni ili puni čokolade i orašastih plodova – uvijek nam izmame osmijeh na lice. Vrijeme je da obrišete prašinu sa modlica i tepisija, prelistate staru bakinu kuharicu i prisjetite se vremena kada ste od glave do pete uprljane brašnom i šećerom s mama i bakama modlicama izrezivali keksiće.

A i Uskrs nam je pred vratima pa se treba na vrijeme pobrinuti za blagdanske slastice. Orašasti plodovi, sezonsko voće, bijela ili tamna čokolada sastojci su koji će se naći u bar jednom kolaču na blagdanskoj trpezi.

Uživati u slatkom mogu svi bez obzira na dob ili zdravstvene probleme. Brašno od cjelovitih žitarica, zamjenska sladila na biljnoj bazi, orašasti plodovi i voće sasvim su dovoljni za pripremu odličnih zdravih slastica. Ali pripazite; tvrdnja da ovakvi kolači ne utječu negativno na našu liniju nije točna, pa ne pretjerujte u konzumaciji.
U akcijskoj ponudi kataloga potražite  sve potrebno za samu pripremu i serviranje. Posude za miksanje, mikseri, blenderi, cjedila i pekači samo su dio opreme koja će Vam zatrebati.

Više informacija doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Akcijski katalog od 26.07. – 31.08.2021. IZOLIRKA

Izolirka je danas krenula s distribucijom novog letka u kojem možete pronaći brojne akcije

Izolirkin katalog donosi nove akcije Izolirka je danas krenula s distribucijom novog letka u kojem možete pronaći brojne akcije. Svojim […]

Akcijski katalog od 17.05. do 19.06.2021., IZOLIRKA

Akcijski katalog od 17.05. do 19.06.2021., IZOLIRKA

Izolirkin katalog donosi nove akcije Obogatite vaš vrt s vodenim parkom kojemu će se razveseliti i vaša djeca. Razni dijelovi […]

Pas je čovjekov najbolji prijatelj

Vaš psić je poseban, mezimac, svog osobnog imena i svoje vjerne osobnosti? Zašto ne bi imao ogrlicu – i to […]

Close