091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vrijeme je za kolače – najbolji antidepresiv

Ako ne znate kako ublažiti depresiju i dosadu izazvanu korona situacijom, vrijeme je za najbolje antidepresive – kolače. Suhi ili kremasti, voćni ili puni čokolade i orašastih plodova – uvijek nam izmame osmijeh na lice. Vrijeme je da obrišete prašinu sa modlica i tepisija, prelistate staru bakinu kuharicu i prisjetite se vremena kada ste od glave do pete uprljane brašnom i šećerom s mama i bakama modlicama izrezivali keksiće.

A i Uskrs nam je pred vratima pa se treba na vrijeme pobrinuti za blagdanske slastice. Orašasti plodovi, sezonsko voće, bijela ili tamna čokolada sastojci su koji će se naći u bar jednom kolaču na blagdanskoj trpezi.

Uživati u slatkom mogu svi bez obzira na dob ili zdravstvene probleme. Brašno od cjelovitih žitarica, zamjenska sladila na biljnoj bazi, orašasti plodovi i voće sasvim su dovoljni za pripremu odličnih zdravih slastica. Ali pripazite; tvrdnja da ovakvi kolači ne utječu negativno na našu liniju nije točna, pa ne pretjerujte u konzumaciji.
U akcijskoj ponudi kataloga potražite  sve potrebno za samu pripremu i serviranje. Posude za miksanje, mikseri, blenderi, cjedila i pekači samo su dio opreme koja će Vam zatrebati.

Više informacija doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Pas je čovjekov najbolji prijatelj

Vaš psić je poseban, mezimac, svog osobnog imena i svoje vjerne osobnosti? Zašto ne bi imao ogrlicu – i to […]

Postblagdanski detox

Vrijeme je za postblagdanski detox – zaboravite na šunkice, jaja i kolače! Ako su Vam uskršnji blagdani izgledali ovako ‘sjedi […]

Električni automobil buduća je zvijezda automobilske industrije

Električni automobili-koliko znate o njima?

Električni automobil buduća je zvijezda automobilske industrije Postoje tri vrste vozila koja u većoj ili manjoj mjeri rade na struju. […]

Close