031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vrijeme je za kolače – najbolji antidepresiv

Ako ne znate kako ublažiti depresiju i dosadu izazvanu izolacijom, vrijeme je za najbolje antidepresive – kolače. Suhi ili kremasti, voćni ili puni čokolade i orašastih plodova – uvijek nam izmame osmijeh na lice. Vrijeme je da obrišete prašinu sa modlica i tepisija, prelistate staru bakinu kuharicu i prisjetite se vremena kada ste od glave do pete uprljane brašnom i šećerom s mama i bakama modlicama izrezivali keksiće.

A i Uskrs nam je pred vratima pa se treba na vrijeme pobrinuti za blagdanske slastice. Orašasti plodovi, sezonsko voće, bijela ili tamna čokolada sastojci su koji će se naći u bar jednom kolaču na blagdanskoj trpezi.
U InterSparu su pripremili sve za najfinije slastice po akcijskim cijenama. Ostvarite 30% popust na sve Dolcela, Šafram i Dr. Oetker proizvode za pripremu kolača i Podravka kompote. Čak 40% popusta čeka Va na proizvode za kolače Kotany i DoOra džemove.

Uživati u slatkom mogu svi bez obzira na dob ili zdravstvene probleme. Brašno od cjelovitih žitarica, zamjenska sladila na biljnoj bazi, orašasti plodovi i voće sasvim su dovoljni za pripremu odličnih zdravih slastica. Ali pripazite; tvrdnja da ovakvi kolači ne utječu negativno na našu liniju nije točna, pa ne pretjerujte u konzumaciji.
U akcijskoj ponudi potražite i sve potrebno za samu pripremu i serviranje. Posude za miksanje, mikseri, blenderi, cjedila i pekači samo su dio opreme koja će Vam zatrebati. Provjerite odlične ponude od kojih izdvajamo set od 3 pekača Simpex s nonstick premazom za samo 79,99 kn.
Više informacija doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Tako lako….

Tako je lako kupovati u Pevexu! Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili vinograd, uđete u Pevex i […]

Za sretne bebe

Za sretne bebe i zadovoljne roditelje Izašao je novi Lesninin katalog u kojem možete nabaviti sve za sretne bebe i […]

Vrtni trendovi 2020. – udobnosti i glamour

Vrtni trendovi koji će udahnuti dašak stila i glamoura i najobičnijem vrtu Mislite da je prerano za temu “vrtni trendovi”? […]

Close