091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Opkrbili ste svom najmodernijom tehnikom, funkcionalno i moderno ste opremili stan, a kuhinja ostala u prošlom stoljeću….

Pa što onda; kuhinja ionako služi samo za pripremu hranu, vidim je samo ja, doći će i ona na red… jednog dana. Hmmm… A koliko Vam se puta digla kosa na glavi kada zaglavi ladica, otpadne ručkica, vrata vise… O nedostatku prostora da i ne govorimo. Sve je natrpano jedno na drugome, kada god za nečim posegnete sve se ruši….
Kuhanje Vam je postalo ‘tlaka’, a trebalo bi biti užitak. Ne čekajte više nego krenite po svoju kuhinju iz snova.

Kupovina nove kuhinje krije mnoge zamke. Često nas prevare moderan izgled i ‘baš lijepa boja’. Dajte si vremena, prelistajte sve kataloge i internet stranice, obiđite sve salone, ne kupujete haljinu, već se upuštate u jednu od najvećih investicija u domu. U kuhinjama su funkcionalnost i kvaliteta na prvom mjestu, ali je jednako bitna i estetika. Prije nego krenete u opremanje, dobro razmislite što Vam u stvari treba i što biste svakako htjeli imati u svojoj kuhinji.
Što je kuhinja manja, problem je manji, a i trošak. Danas u ponudi postoji veliki izbor blok kuhinja sa ili bez ugrađenih kućanskih aparata. Blok kuhinje su brzo i praktično rješenje za manje prostore, a mogu biti jednako lijepe i funkcionalne kao i kuhinje po mjeri.
Ako ste kreativni i želite nešto originalno, naš prijedlog su kuhinje po mjeri. Modularne kuhinje nude Vam bezbroj mogućnosti kombiniranja elemenata, boja, fronti, radnih površina…
Visokofunkcionalna rješenja omogućiti će Vam da iskoristite svaki centimetar raspoloživog prostora. Kako bi bili sigurni da će sve “sjesti na svoje mjesto”, u svim većim salonima možete dobiti besplatno stručno savjetovanje, preciznu izmjeru Vašeg prostora, 3D planiranje.
Prnađite i Vi svoju idealnu kuhinju uz MojuAkciju.hr.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Idemo u školu!

Idemo u školu – pripremite se za novu školsku godinu! Ove jeseni ponovo idemo u školu! Vrijeme je da se […]

Hladno, toplo, vruće…

Hladno, toplo, vruće … – kupovina laka i jednostavna baš kao igra! Sjećate li se igre skrivača; ekipa nešto sakrije […]

Ljetna osvježenja Vašeg doma!

Ljetna osvježenja Vašeg doma potražite u Primi! Prava ljetna osvježenja za Vaš dom nalaze se u Primi! Iskoristite lude ljetne […]

Close