091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Valentinovo - Dan zaljubljenih

Što ćete kupiti svojoj ‘polovici’ za Valentinovo?

Valentinovo slavi ljubav,  sadašnju ili onu za koju se nadamo da će biti uzvraćena… Svako od nas iskazuje emocije na svoj način, a mali znak pažnje samo je “šlag na torti”. Vjerujem da svi znate što ovaj praznik predstavlja, a znate li kako je nastao?

Valentinov slavimo u spomen na svetog Valentina, svećenika koji se oglušio o naredbe cara Klaudija, njegovu zabranu vjenčavanja rimskih vojnika, a kako se ne bi okretali obitelji. Valentin je, razumije se, potajno vjenčavao parove, riskirajući pogubljenje. I ipak se dogodilo. I to baš na dan – 14. veljače. Narod ga je proglasio svecem, a kasnije je svećenstvo proglasilo 14. veljače kao dan svetog Valentina. Valentinovo više ne obilježava samo ljubav prema partneru, već i prema djeci, roditeljima i prijateljima. Kako bilo, ovaj praznik se danas slavi diljem svijeta na različite načine, a to je dan u godini kada se proda najviše cvijeća. Što darovati za Valentinovo? Mnogi odlaze na romantična putovanja, ali nam to nije uvijek dostupno, što zbog financijske situacije, što uslijed pandemije koronavirusa.

Cvijeće, bombonijere, parfemi, nakit … samo su neki na listi najpoželjnijih poklona. U današnje vrijeme sve češće se daruju vrjedniji pokloni – računala, tableti i smartphonei. Za što god da se odlučite, ne možete puno pogriješiti. I ne zaboravite, najljepši poklon je ljubav!

Kako bi pronašli darove po najpovoljnijim cijenama, posjetite MojaAkcija.hr, prelistajte kataloge i provjerite koji su proizvodi na akciji u trgovačkim centrima diljem Hrvatske.

MojaAkcija.hr štedi Vaše vrijeme i novac!

Svima zaljubljenima i onima koji će to tek postati, želimo sretno i romantično Valentinovo!

 

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Vrtni trendovi na akciji od 23.02. do 14.03.2021., LESNINA

Vrtni trendovi na akciji od 23.02. do 14.03.2021., LESNINA

Novi vrtni trendovi za 2021. Velike lounge garniture još većih mogućnosti koje će oduševit Vas i svakog Vašeg gosta. Glavne […]

U zdravom tijelu zdrav duh

U zdravom tijelu zdrav duh – akcijska ponuda sportske odjeće i opreme Da bi ste zaista imali u zdravom tijelu […]

Otkrijte kako maškare mogu biti zabavne u vlastitoj organizaciji

Otkrijte kako maškare mogu biti zabavne u vlastitoj organizaciji

Studenac donosi ideje kako što zabavnije obilježiti maškare u kućnom ozračju Nove okolnosti, uzrokovane aktualnom pandemijom, promijenile su odvijanje brojnih […]

Close