091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Školske avanture počinju u Konzumu!

Za naše školarce školske avanture počinju s prvim školskim zvonom, ali za roditelje one počinju puno ranije…

Nabavka školskih knjiga, torbi, pernica, odjeće, jurnjava po trgovinama… Još nije ni počelo a već se tresete pri pomisli na onaj ponedjeljak kada će zazvoniti prvo školsko zvono. Ma nisu u pitanju samo troškovi; ljetnim praznicima često se više raduju roditelji nego djeca. S početkom škole za roditelje ponovo počinju dodatne obveze. Paziti na to da li su na vrijeme otišli u školu, da li su se prikladno obukli, da li su ispunili sve svoje obveze…

Pravi je poduhvat nabaviti sve što je potrebno jednom (ili njih više) školarcu, a da pri tome ne izgubimo vrijeme, živce i hrpu novaca.
Pretvorite nabavku školskog pribora i odjeće u zabavnu avanturu i uživajte u odličnim ponudama i velikim popustima koje su Vam pripremili u Konzumu!

Kvalitetan školski pribor uvijek je isplativo ulaganje jer ga nećete morati često kupovati. Njega naravno treba i uredno pospremiti a baš za tu svrhu u Konzumu su pripremili veliku ponudu pernica. Prazne pernice dostupne su već od 17,99 kn, a pernica napunjena školskim priborom na čak 3 “kata” za samo 109,99 kn. Razne bilježnice i crtančice potražite već od 0,89 kn. Iz ponude školskih torbi i ruksaka izdvajamo anatomske torbe za prvoškolce za samo 299,99 kn.
Više informacija doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Jesen s Izolirkom

Jesen s Izolirkom, jesen za nove stvari…   Proljeće, ljeto, jesen… Postoji li uopće pravo vrijeme za gradnju ili adaptaciju? […]

Dobre ponude dolaze iz Pevexa!

Kupovati i uživati je lako uz nove dobre ponude iz Pevexa! Stiže ne jedan nego čak dva nova Pevexova kataloga […]

Idemo u školu!

Idemo u školu – pripremite se za novu školsku godinu! Ove jeseni ponovo idemo u školu! Vrijeme je da se […]

Close