Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Vruće Vam je, uznojeni ste i nervozni, ne možete raditi niti se naspavati – rashladni uređaji su najbolje rješenje Vašeg problema

Ljeta su nam sve dulja i sve toplija, nesnosne vrućine već su počele, a jedino rješenje da ih pobijedimo su rashladni uređaji. Kad nam je vruće, često smo nervozni, umorni, ne možemo normalno funkcionirati i obavljati svakodnevne zadatke.Gdje pobjeći kada temperature počnu skakati preko 30 stupnjeva, kada se asfalt užari, a vrući vjetar zakovitla gradsku prašinu? Ljeto je tu, ali godišnji odmor i osvježenje na nekoj morskoj plaži čini se još tako daleko, jer pred Vama je još hrpa obaveza prije nego što spakirate torbe. Prozračna odjeća, hladna pića, sladoled … sve su to samo privremena rješenja koja nam baš i ne pomažu u vrućim noćima.

Danas na tržištu postoji velika ponuda rashladnih uređaja; stacionarne i mobilne klime, klimatizacijski sustavi, ventilatori, rashlađivači i odvlaživači zraka.

Multi sistemi predstavljaju idealno rješenje za veće stambene ili poslovne prostore, apartmane, hotele i prodajne prostore. Moderni, energetski visokoučinkoviti klima uređaji s inverterskim motorima i WiFi povezivanjem omogućiti će Vam veliku uštedu energije. Upravljajte svojim klima uređajem putem smartphonea s bilo koje lokacije – uključite ih dok ste još na poslu kako bi Vas dočekao ugodno rashlađen dom. Sve što Vam je potrebno je internetska veza i WiFi modul.

Mobilne klime se lagano prebacuju iz jedne u drugu prostoriju. Za njihovu montažu nije Vam potreban majstor, a gdje god pođete možete ju ponijeti sa sobom i sami postaviti. Rashlađivači zraka su uređaji koji na prirodan način rashlađuju zrak; tj. putem vodenog uloška upuhuju svježi zrak. Omogućuju konstantnu cirkulaciju zraka te snižavaju temperaturu i daju osjećaj svježine u prostoru.

Stropni ventilatori dobra su rješenja za stambene i uredske prostore. Nemojte ih odmah odbaciti, jer moderni stropni ventilatori dolaze u brojnim izvedbama, raznih boja i materijala i modernog dizajna.
Ventilatori su najstariji način rashlađivanja prostora, a dolaze u raznim veličinama i promjerima; od manjih stolnih ili stajaćih, moderno dizajniranih stupnih pa sve do ventilatora s mogućnosti raspršivanja vodene maglice.

Mobilne klime i klima uređaji, ventilatori, rashlađivači i odvlaživači zraka mogu nam osigurati ugodnije životne i radne uvjete. Koliko god nam olakšavaju život, njihovo korištenje može imati i negativne posljedice na naše zdravlje ako se ne pridržavamo osnovnih pravila. To su najčešće kronične upale sinusa, jake glavobolje i ukučeni mišići.

Kako se to ne bi i Vama dogodilo, evo nekoliko osnovnih pravila prilikom korištenja rashladnih uređaja:
1. Razlika između vanjske i unutarnje temperature ne smije biti veća od 7 do 10 stupnjeva.
2. Pokušajte uvijek prvo rashladiti prostoriju, ugasiti rashladni uređaj, pa tek onda ući u prostoriju.
3. Prije izlaska na vanjsku temperaturu, dopustite organizmu nekoliko minuta privikavanja bez klime.
4. Nikada ne dozvolite da rashladni uređaj piri direktno na Vas.
5. Zatvarajte prozore, kako bi što manje vanjske topline ušlo u prostor. Što je više toplog zraka s kojim se klima mora izboriti, to više struje potroši.
6. Redovito održavajte i čistite rashladne uređaje, posebno klime. Prljav i vlažan filter idealna je podloga za razvoj štetnih mikoroorganizama. U sezoni se preporuča povremeno dezinficirati uređaj odgovarajućim sredstvima.

Pobijedite i Vi ljetne vrućine; rashladite se uz MojuAkciju.hr!

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Izolirka – na jednom mjestu sve što Vam treba za gradnju!

Ponosni su što većina kupaca koji su kupovali kod njih, ostaju kod njih, a preporuka drugim investitorima osigurala im je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na osam poslovnica širom Slavonije i Baranje

Zavirite u Izolirka jesenski katalog i sigurno ćete pronaći inspiraciju za svoje  građevinske projekte. Planirate gradnju, adaptaciju ili dekoraciju svog […]

Studenac preuzima još jednu tvrtku, imat će čak 1200 trgovina

U Studencu radi 3060 ljudi čija je prosječna neto plaća prošle godine bila 858 eura

Kako doznajemo, Studenac kupuje bjelovarski trgovački lanac Špar koji ima 40 dućana te posluje na području bjelovarske, koprivničke i zagrebačke županije. Sve je već […]

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Close