031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vrijeme je za sređivanje terase … A potpuno Vas je napustila proljetna inspiracija?

Proljeće je vrijeme kada mnoge od nas ‘uhvati’ inspiracija. Prve zrake proljetnog sunca tek što su obasjale ulice, vrtove i terase, proljetnice su već nikle i samo što nas nije zabljesnula eksplozija boja i mirisa.
Rado bi ste se nakon napornog dana odmorili u vlastitom vrtu ili na balkonu, ali tamo još caruje zima? MojaAkcija.hr pomoći će Vam da prevladate i ovaj problem.
Sve kreće od uređenja travnjaka, jer ništa nas ne opušta kao miris svježe pokošene trave i cvijeća.
Ako nemate dovoljno veliki vrt ili ga uopće nemate, rješenje su mini cvjetnjaci u teglicama ili na visećim policama. Možete ih kupiti u gotovo svim trgovačkim centrima, ali uvijek su najbolji oni kojima ćete dodati svoj osobni dodir.
Uređenje nastavite vrtnim namještajem i opremom. Akcijske ponude opreme za vrtove i terase već su počele, a nabaviti se može sve i za svačiji džep. Velike lounge garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje osigurati će Vam ugodne trenutke opuštanja ili druženja uz neko hladno piće ili roštilj. 
Dodavanjem ukrasnih jastuka i vrtne rasvjete postići ćete poseban ugođaj, naročito u kasnim satima. Pripremite romantičnu večeru ili pravi party na otvorenom.
Opustite se i potražite proljetnu inspiraciju na stranici MojaAkcija.hr.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Mi spavamo dobro, a Vi?

Trećinu dana spavamo! Činimo li to kako valja? Jeste li ikada izračunali koliko vremena spavamo? Znanstveni tvrde da trećinu života […]

Lakše je graditi s Izolirkom – sve za gradnju na jednom mjestu!

Lakše je graditi s Izolirkom – od temelja do okućnice! Ne upuštajte se u gradnju sami, jer lakše je graditi […]

Proljetni detox – čišćenje je potrebno i našem tijelu!

Krajnje je vrijeme da obavimo proljetno čišćenje tijela, koliko god nam svima to teško palo! Toplim čokoladama, narescima, kolačima došao […]

Close