031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Vrijeme je za sređivanje terase … A potpuno Vas je napustila proljetna inspiracija?

Proljeće je vrijeme kada mnoge od nas ‘uhvati’ inspiracija. Prve zrake proljetnog sunca tek što su obasjale ulice, vrtove i terase, proljetnice su već nikle i samo što nas nije zabljesnula eksplozija boja i mirisa.
Rado bi ste se nakon napornog dana odmorili u vlastitom vrtu ili na balkonu, ali tamo još caruje zima? MojaAkcija.hr pomoći će Vam da prevladate i ovaj problem.
Sve kreće od uređenja travnjaka, jer ništa nas ne opušta kao miris svježe pokošene trave i cvijeća.
Ako nemate dovoljno veliki vrt ili ga uopće nemate, rješenje su mini cvjetnjaci u teglicama ili na visećim policama. Možete ih kupiti u gotovo svim trgovačkim centrima, ali uvijek su najbolji oni kojima ćete dodati svoj osobni dodir.
Uređenje nastavite vrtnim namještajem i opremom. Akcijske ponude opreme za vrtove i terase već su počele, a nabaviti se može sve i za svačiji džep. Velike lounge garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje osigurati će Vam ugodne trenutke opuštanja ili druženja uz neko hladno piće ili roštilj. 
Dodavanjem ukrasnih jastuka i vrtne rasvjete postići ćete poseban ugođaj, naročito u kasnim satima. Pripremite romantičnu večeru ili pravi party na otvorenom.
Opustite se i potražite proljetnu inspiraciju na stranici MojaAkcija.hr.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Kosilica, roštilj, ljuljačka … ili ne nužno tim redom…

Kosilica, roštilj, ljuljačka – upotpunite svoju zelenu oazu Jedna stara izreka savjetuje nam da ne treba gledati u tuđe dvorište. […]

MojaAkcija.hr nahranila i malenu Kanicu na mjesec dana!

Za svakih 5.000 prikupljenih ‘lajkova’ MojaAkcija.hr daje donaciju hrane Azilu u vrijednosti 1.000 kuna. Još jedna donacija je isporučena… ‘Lajkanjem’ […]

Kada Vas slatki maleni psić gleda svojim nevinim okicama, kako mu ne baciti lopticu?

Vaš psić je poseban, mezimac, svog osobnog imena i svoje vjerne osobnosti? Zašto ne bi imao ogrlicu – i to […]

Close