031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Koturaljke, bicikl i majica bez naramenica su recept za formu i tamnjenje, a najbolje je započeti već u proljeće!

Proljeće je napokon pred vratima i samo što nije pokucalo! Bliži se, bliži i taj dan kad ćemo službeno, kalendarski moći reći – proljeće je, zima je gotova! Na što vas prvo asocira proljeće? Asocijacija je zaista mnoogo. Ipak, kao one primarne ćemo staviti sunce, pozitivu, energiju i toplinu.

Većina se zimi ‘uljulja’ u tu usporenu svakodnevicu – a kako ne bi, kad’ mrak pada ranije, temperature su toliko niske da nerijetko imamo osjećaj kao da će se inje pohvatati po nama ako još minutu ostanemo na hladnom zraku.
I tko bi se onda još svlačio, vježbao i znojio? Ah, a tek blagdani! Nakupilo se, gotovo svima  kilograma viška zbog preukusnih božićnih delicija kojima nismo mogli odoljeti.

Proljeće nam donosi puno toga lijepog i novog, a evo kako izvući ono najbolje iz njega – za dušu i tijelo.

Toplina i sunce jednostavno nas vuče na svježi zrak, a ne moramo ni govoriti koje sve povlastice ono daje našem tijelu. Našem tijelu dobro čini i tjelovježba, a umjesto posjeta fitness centrima možete aktivno voziti bicikl ili role.

Sjećate se djetinjstva? Rijetki su oni koji se nisu iskušali na koturaljkama… Zašto ne vratiti lijepe, bezbrižne dane, a još pritom ‘tesati’ tijelo? U kojem god se gradu nalazili, sigurni smo da imate šetnicu, stazu ili pak prostore uz obale rijeka/mora/jezera koji su kao stvoreni za vožnje.

Govoreći o prednosti rolanja – cijelo tijelo je angažirano, što znači da se ono razgibava i jača, a rezultat je dobra kondicija, velika izdržljivost i definirani mišići donjeg dijela tijela. Možda jednostavno to ipak nije za vas? Onda vam preostaje bicikl koji je jednako dobar izbor ‘cardio’ treninga uz ugodan boravak u prirodi. Bicikl je ipak jednostavniji, a tko bi se još i uz aktivnost mučio s učenjem tehnike?
Dakako, ono što je najvažnije, dobro se zabavite, a poslije sjedite na šalicu kave na nekoj od terasa kafića – jer nakon naporne aktivnosti, treba se dobro i opustiti.
Ako nemate ni bicikl ni role, ne brinite nego zavirite u kategoriju rekreacija. MojaAkcija.hr štedi Vaše vrijeme i novac!

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Kosilica, roštilj, ljuljačka … ili ne nužno tim redom…

Kosilica, roštilj, ljuljačka – upotpunite svoju zelenu oazu Jedna stara izreka savjetuje nam da ne treba gledati u tuđe dvorište. […]

MojaAkcija.hr nahranila i malenu Kanicu na mjesec dana!

Za svakih 5.000 prikupljenih ‘lajkova’ MojaAkcija.hr daje donaciju hrane Azilu u vrijednosti 1.000 kuna. Još jedna donacija je isporučena… ‘Lajkanjem’ […]

Kada Vas slatki maleni psić gleda svojim nevinim okicama, kako mu ne baciti lopticu?

Vaš psić je poseban, mezimac, svog osobnog imena i svoje vjerne osobnosti? Zašto ne bi imao ogrlicu – i to […]

Close