Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Koturaljke, bicikl i majica bez naramenica su recept za formu i tamnjenje, a najbolje je započeti već u proljeće!

Proljeće je napokon pred vratima i samo što nije pokucalo! Bliži se, bliži i taj dan kad ćemo službeno, kalendarski moći reći – proljeće je, zima je gotova! Na što vas prvo asocira proljeće? Asocijacija je zaista mnoogo. Ipak, kao one primarne ćemo staviti sunce, pozitivu, energiju i toplinu.

Većina se zimi ‘uljulja’ u tu usporenu svakodnevicu – a kako ne bi, kad’ mrak pada ranije, temperature su toliko niske da nerijetko imamo osjećaj kao da će se inje pohvatati po nama ako još minutu ostanemo na hladnom zraku.
I tko bi se onda još svlačio, vježbao i znojio? Ah, a tek blagdani! Nakupilo se, gotovo svima  kilograma viška zbog preukusnih božićnih delicija kojima nismo mogli odoljeti.

Proljeće nam donosi puno toga lijepog i novog, a evo kako izvući ono najbolje iz njega – za dušu i tijelo.

Toplina i sunce jednostavno nas vuče na svježi zrak, a ne moramo ni govoriti koje sve povlastice ono daje našem tijelu. Našem tijelu dobro čini i tjelovježba, a umjesto posjeta fitness centrima možete aktivno voziti bicikl ili role.

Sjećate se djetinjstva? Rijetki su oni koji se nisu iskušali na koturaljkama… Zašto ne vratiti lijepe, bezbrižne dane, a još pritom ‘tesati’ tijelo? U kojem god se gradu nalazili, sigurni smo da imate šetnicu, stazu ili pak prostore uz obale rijeka/mora/jezera koji su kao stvoreni za vožnje.

Govoreći o prednosti rolanja – cijelo tijelo je angažirano, što znači da se ono razgibava i jača, a rezultat je dobra kondicija, velika izdržljivost i definirani mišići donjeg dijela tijela. Možda jednostavno to ipak nije za vas? Onda vam preostaje bicikl koji je jednako dobar izbor ‘cardio’ treninga uz ugodan boravak u prirodi. Bicikl je ipak jednostavniji, a tko bi se još i uz aktivnost mučio s učenjem tehnike?
Dakako, ono što je najvažnije, dobro se zabavite, a poslije sjedite na šalicu kave na nekoj od terasa kafića – jer nakon naporne aktivnosti, treba se dobro i opustiti.
Ako nemate ni bicikl ni role, ne brinite nego zavirite u kategoriju rekreacija. MojaAkcija.hr štedi Vaše vrijeme i novac!

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Izolirka – na jednom mjestu sve što Vam treba za gradnju!

Ponosni su što većina kupaca koji su kupovali kod njih, ostaju kod njih, a preporuka drugim investitorima osigurala im je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na osam poslovnica širom Slavonije i Baranje

Zavirite u Izolirka jesenski katalog i sigurno ćete pronaći inspiraciju za svoje  građevinske projekte. Planirate gradnju, adaptaciju ili dekoraciju svog […]

Studenac preuzima još jednu tvrtku, imat će čak 1200 trgovina

U Studencu radi 3060 ljudi čija je prosječna neto plaća prošle godine bila 858 eura

Kako doznajemo, Studenac kupuje bjelovarski trgovački lanac Špar koji ima 40 dućana te posluje na području bjelovarske, koprivničke i zagrebačke županije. Sve je već […]

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Close