Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Koturaljke, bicikl i majica bez naramenica su recept za formu i tamnjenje, a najbolje je započeti već u proljeće!

Proljeće je napokon pred vratima i samo što nije pokucalo! Bliži se, bliži i taj dan kad ćemo službeno, kalendarski moći reći – proljeće je, zima je gotova! Na što vas prvo asocira proljeće? Asocijacija je zaista mnoogo. Ipak, kao one primarne ćemo staviti sunce, pozitivu, energiju i toplinu.

Većina se zimi ‘uljulja’ u tu usporenu svakodnevicu – a kako ne bi, kad’ mrak pada ranije, temperature su toliko niske da nerijetko imamo osjećaj kao da će se inje pohvatati po nama ako još minutu ostanemo na hladnom zraku.
I tko bi se onda još svlačio, vježbao i znojio? Ah, a tek blagdani! Nakupilo se, gotovo svima  kilograma viška zbog preukusnih božićnih delicija kojima nismo mogli odoljeti.

Proljeće nam donosi puno toga lijepog i novog, a evo kako izvući ono najbolje iz njega – za dušu i tijelo.

Toplina i sunce jednostavno nas vuče na svježi zrak, a ne moramo ni govoriti koje sve povlastice ono daje našem tijelu. Našem tijelu dobro čini i tjelovježba, a umjesto posjeta fitness centrima možete aktivno voziti bicikl ili role.

Sjećate se djetinjstva? Rijetki su oni koji se nisu iskušali na koturaljkama… Zašto ne vratiti lijepe, bezbrižne dane, a još pritom ‘tesati’ tijelo? U kojem god se gradu nalazili, sigurni smo da imate šetnicu, stazu ili pak prostore uz obale rijeka/mora/jezera koji su kao stvoreni za vožnje.

Govoreći o prednosti rolanja – cijelo tijelo je angažirano, što znači da se ono razgibava i jača, a rezultat je dobra kondicija, velika izdržljivost i definirani mišići donjeg dijela tijela. Možda jednostavno to ipak nije za vas? Onda vam preostaje bicikl koji je jednako dobar izbor ‘cardio’ treninga uz ugodan boravak u prirodi. Bicikl je ipak jednostavniji, a tko bi se još i uz aktivnost mučio s učenjem tehnike?
Dakako, ono što je najvažnije, dobro se zabavite, a poslije sjedite na šalicu kave na nekoj od terasa kafića – jer nakon naporne aktivnosti, treba se dobro i opustiti.
Ako nemate ni bicikl ni role, ne brinite nego zavirite u kategoriju rekreacija. MojaAkcija.hr štedi Vaše vrijeme i novac!

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Izolirka je dokazano pravi partner u građevini

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći […]

Pevec potvrdio informaciju da Pevex ne smije koristiti ime i žig Pevex

Ovo su, zapravo, zadnji njihovi registirani brendovi – to je ovaj X, a ima i onaj ‘Tako lako'”, pojašnjava Pevec

Zdravko Pevec potvrdio informaciju da je Zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske prije nekoliko dana donio rješenje prema kojem Mario […]

Close