Akcija!

Push pop it Bubble Fidget – antistres igračka (jednorog)

Akcija!

Na akciji do isteka zaliha.

6,11 (46,04 kn)

Kategorije: Gift Shop
Prodavač: Info Pult,
Oznake: , ,

Opis

Pritisnite mjehuriće prema dolje i lagano će iskočiti, a zatim ga preokrenite i započnite iznova! Ponovljeni pritisak i “iskakanje”, umjerena elastičnost i ugodan zvuk daju vam izvrsno osjetilno iskustvo. Izvrsne senzorne igračke za ublažavanje stresa, pružajući sjajnu senzornu interakciju koja pomaže ljudima da vrate raspoloženje, igre roditelja i djeteta, autizam, igre koje mogu igrati starije osobe, djeca i odrasli.

ZAIGRAJTE IGRU
Igrači naizmjence pritiskaju mjehuriće. Svaki igrač može pritisnuti 1-3 mjehurića odjednom i svaki put mora pritisnuti povezane mjehuriće. Ako igrač ne može pritisnuti mjehurić, to znači da je igrač izgubio. Također možete prilagoditi pravila igre prema situaciji. Nakon što se igračka okrene, može se odigrati sljedeća runda igre.

Vježba djetetovu sposobnost logičkog razmišljanja, što je vrlo zanimljivo i nadahnjujuće. Izrađena od visokokvalitetnog silikona. Netoksičan, bez okusa, neće naštetiti ljudima i kućnim ljubimcima. Fleksibilna, višekratna i periva. Idealan poklon za rođendan za sve uzraste.

* Nabavi svoj primjerak POP IT-a već danas.
* Igračka koja potiče mentalni razvoj djece.
* Smanjuje napetost i razvija koordinaciju pokreta.
* Kvalitetan proizvod!
* Oblik jednoroga – u duginim bojama
* Širina 16,5 cm, visina 17,5 cm

Pritisnite mjehurić miša, istodobno će se oglasiti zvuk i može se ponovno pokrenuti nakon okretanja. Svaka senzorna igračka koja gura stimulaciju mjehurića izrađena je od visokokvalitetnih materijala, izvrsne mekoće, laka za nošenje, prikladna za sve uzraste. Ovaj push-pop balon možete nositi sa sobom, vrlo pogodan za ponošenje u ured, školu, park ili gdje god želite igrati. Dok se igrate i stiskate s ovim nemirnim uređajima, možete učinkovito ublažiti stres i tjeskobu te provesti dosadno vrijeme. Pomažu u poboljšanju koncentracije, pomažu u vraćanju raspoloženja, pogodne za djecu s ADD-om ili ADHD-om i ljude s opsesivno-kompulzivnim poremećajem ili visokim stresom / anksioznošću