Akcija!

Kocka leda 4x4x4 cm ICE PRODUCT

Akcija!

Na akciji do isteka zaliha.

0,20 (1,51 kn)
* cijena s popustom za jednokratno plaćanje

Kategorije: UGO oprema
Prodavač: Ice Product,
Oznake: , ,

Opis

Kocka leda može napraviti piće ili koktel vrhunskim ili ga potpuno uništiti. Razrjeđivanje, otapanje leda u procesu miješanja i pijenja može uništiti koktel i sva druga pića. Stavljanjem previše ili premalo vode u piće  uništavamo nježnu ravnotežu.  Drugi je problem hlađenje. Svi volimo da naša pića budu hladna, ali nam se ne sviđa da radi toga budu razvodnjena.

Rješenje su veće, visokokvalitetne kristalno čiste kocke leda. Veća ledena kocka daje dodatni bonus u hlađenja pića, sadržaja shakera ili koktela. Ne razrjeđuje  koktel i piće koji bi tada dobili dodatnu količinu vode.

Ice Product koristi najnapredniju tehnologiju kako bi osigurali uvijek vrhunsku kvalitetu u radu s ledom i svaka Kocka Leda podiže kvalitetu pića u koje se stavlja ili za kojeg se koristi za rashlađivanje.

Filtrirane, iznimno guste kocke leda koje se sporije tope nego klasični konzumni led daju vašem piću posebnu dimenziju. Vašim gostima dodatnu ekskluzivnost i osjećaj užitka u ispijanju omiljenog pića.

U ponudi je također i kristalno čisto, ručno izrezivanje i oblikovanje, kocki leda i proizvoda od leda za sve posebne događaje, prezentacije i situacije za posebne događaje. Velike ili male, svaka narudžba je zapakirana ručno, a isporučuje se na vašu lokaciju.

Minimalna količina za narudžbu je 200 komada.

Više informacija doznajte na iceproduct.hr