031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Povratak u školske klupe – kome zvono zvoni?

Još se nismo oprostili s ljetom, mnogi tek sada odlaze na godišnji, a već razmišljamo u povrtaku u školske klupe. Za većinu djece radost i uzbuđenje zbog ponovnog susreta s prijateljima, prepričavanja ljetnih dogodovština, za roditelje neizbježan stres i veliki udar na kućni budžet.

Nabavka školskih knjiga, torbi, pernica, odjeće, jurnjava po trgovinama… Još nije ni počelo a već se tresete pri pomisli na onaj ponedjeljak kada će zazvoniti prvo školsko zvono. Ma nisu u pitanju samo troškovi; ljetnim praznicima često se više raduju roditelji nego djeca. S početkom škole za roditelje ponovo počinju dodatne obveze. Paziti na to da li su na vrijeme otišli u školu, da li su se prikladno obukli, da li su ispunili sve svoje obveze…
Nabavka školskih knjiga nije lak zadatak. Da si umanjite stres, potražite utjehu u šarenim sitnicama bez kojih ni jedna školska godina ne može započeti. Školske torbe, pernice, pribor za pisanje i crtanje, posude za užinu – što šarenije to bolje. A i djeci će biti lakše ako ih u školu otprate njihovi omiljeni junaci.

Ako ste u potrazi za školskom torbom, morate paziti na njezinu veličinu, težinu, ima li podstavljene naramenice i stražnju stranu. Sve te karakteristike utječu na udobnost, a na kraju i na zdravlje kralježnice. U kupovinu najbolje povedite svog školarca, isprobajte koja mu torba najbolje odgovara i koja mu se najviše dopada.

Nisu školske knjige i pribor jedini izdatak koji Vas očekuje. Vaša djeca kao da su preko noći izrasla. Odjeća koju su nosili prošle godine odjednom im je mala. Pa sada sve ispočetka; nova odjeća, obuća, sportska oprema, donje rublje, jakne, kišobrani, kabanice… troškovima nikada kraja.

Kako bi Vaše dijete bilo što uspješnije, potrebno mu je osigurati mirno i ugodno okruženje za učenje, igru i odmor. Pisanje zadaća na kuhinjskom stolu ili u prostoru gdje boravi cijela obitelj odvlači pažnju i smanjuje koncentraciju. Ako ste u mogućnosti, osigurajte mu prostor koji će biti samo njegov. Prozračan prostor s veselim mladenačkim namještajem, mnoštvom sitnih detalja i prikladnom rasvjetom djelovati će poticajno. Pobrinite se da dječja soba bude maštovita, ali ne i pretrpana nepotrebnim stvarima. Posebnu pažnju posvetite pisaćem stolu i stolici. Stol mora biti dovoljno prostran da njega može stati stolno računalo, knjige, bilježnice i pribor, a da pri tome ima dovoljno mjesta za pisanje zadaće. Odaberite stolice podesive po visini s udobnim naslonom.

Ne zaboravite da je Vašem djetetu dobar i kvalitetan san. Za dobro raspoloženje i dobru koncentraciju djeci školske dobi potrebno je 11 do 12 sati noćnog sna. Dobar krevet s kvalitetnim madracem i podnicama osigurati će Vašem djetetu neophodan odmor potreban za ispunjavanje školskih obveza.

Kako bi izbjegli gužve, na vrijeme pripremite spisak svega što će trebati Vašem školarcu, obiđite trgovine ili jednostavno prelistajte kataloge i odaberite najpovoljniju kupovinu.
Uspješan početak nove školske godine želi Vam MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Izašao je novi Izolirkin katalog – provjerite zašto je lakše graditi s Izolirkom!

Lakše je graditi s Izolirkom – sve za Vaš dom od temelja do krova! Ne upuštajte se u gradnju sami, […]

Sve za berbu i još mnogo toga….

Sve za berbu i još mnogo toga potražite u novom Pevecovom katalogu Jesen je već stigla i sa sobom donijela […]

Čarolija boja za savršene interijere

Čarolija boja – podne i zidne obloge za savršene interijere Predstavljamo Vam novi Bauhausov katalog “Svijet interijera” koji će Vam […]

Close