091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Otkrijte kako maškare mogu biti zabavne u vlastitoj organizaciji

Studenac donosi ideje kako što zabavnije obilježiti maškare u kućnom ozračju

Nove okolnosti, uzrokovane aktualnom pandemijom, promijenile su odvijanje brojnih događaja, pa tako i omiljenih maškara. Događaj je to koji je omiljen djeci, ali i mogim odraslima. Proteklih godina djeca su se tako maskirala i tradicionalno obilazila susjedstvo pjevajući prigodne pjesmice i pokazujući maske i kostime te su prikupljala slatkiše i sitni novac. Kako ni ove godine zabava ipak ne bi izostala, u nastavku otkrivamo jednostavne ideje zahvaljujući kojima nadolazeće maškare mogu biti jednako zabavne u vlastitom domu.

Naravno, nismo zaboravili ni onaj slatki dio maškara, a kako je u Studencu veljača mjesec kuhanja, vodeći trgovački lanac na Jadranu pripremio je i recept za ukusne krafne, kako bi inspirirao i odrasle ljubitelje karnevala.

Izrada jednostavnih maski posebno će zabaviti mališane. Maske se tako mogu izraditi od papirnatih tanjura i štapića za roštilj, koje možete pronaći i u svojem najbližem Studencu. Od pribora su potrebne škare, olovka, bojice ili pastele te perlice i kolaž-papir u bojama za ukrašavanje. Proces izrade je jednostavan, nakon što se odabere određeni lik, mačka, klaun, sunce ili neki drugi po izboru, potrebno ga je nacrtati na tanjuru i izrezati. Nakon toga treba napraviti rupice za oči, nos i usta te uz desni ili lijevi rub maske ljepilom ili ljepljivom trakom pričvrstiti drveni štapić za roštilj, kojem je prethodno potrebno ukloniti oštre rubove. Maska se zatim može obojiti i dodatno ukrasiti perlicama i kolaž-papirom. Dovoljno je upotrijebiti malo mašte, a sama izrada maske ono je što će najviše zabaviti djecu.

Za one koji se požele maskirati „od glave do pete“ i prerušiti u Spidermana ili pak princezu, u Studencu se mogu pronaći prigodni dječji kostimi po promotivnim cijenama.

Kako bi se maskirani mališani dodatno zabavili i obilježili maškare, dobra je ideja ovjekovječiti trenutke fotografiranjem. Zahvaljujući mnogobrojnim uređajima s ugrađenom kamerom, uspomene se mogu stvoriti i jednostavnim fotografiranjem mobitelom. Djecu će poziranje zabaviti, a fotografije se poslije mogu izraditi i trajno sačuvati u obiteljskom albumu. Također, djecu se može potaknuti i da se okušaju u crtanju omiljenih junaka i likova ili da nacrtaju svoju zamišljenu masku, a crteži se isto tako mogu sačuvati za uspomenu te ukrasiti zid dječje sobe.

Veljača je u Studencu mjesec kuhanja u toplini doma, a kako je doba maškara poznato i po slasticama, chef Goran Mušura ima spreman i prikladan recept, i to onaj za ukusne krafne. Uz malo truda i jednostavne sastojke, krafne iz vlastite kuhinje razveselit će mališane, ali i odrasle. Za sve one koji zbog nedostatka vremena neće biti u prilici pozabaviti se pravljenjem krafni, nema razloga za brigu, u povodu maškara, u najbližem Studencu čekaju ih krafne po posebnim promotivnim cijenama. Također, za sve one koji traže dodatnu kulinarsku inspiraciju, chef Goran svaki tjedan otkriva svoje male tajne za pripremu delicija, a više recepata dostupno je na mrežnoj stranici Studenca.

https://www.youtube.com/watch?v=hKMe00LgzKc

*moguće je da određeni sastojci iz videa trenutno nisu dostupni po promotivnim cijenama u Studencu

Studenac, kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu, proteklih godina neprestano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca. U prilog tomu govori i aktualna promocija kuhanja, koja kupcima do kraja mjeseca donosi niz sjajnih recepata i ideja kako što uspješnije i ugodnije kuhati u toplini doma.

Foto: Studenac

 

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Vrtni trendovi na akciji od 23.02. do 14.03.2021., LESNINA

Vrtni trendovi na akciji od 23.02. do 14.03.2021., LESNINA

Novi vrtni trendovi za 2021. Velike lounge garniture još većih mogućnosti koje će oduševit Vas i svakog Vašeg gosta. Glavne […]

U zdravom tijelu zdrav duh

U zdravom tijelu zdrav duh – akcijska ponuda sportske odjeće i opreme Da bi ste zaista imali u zdravom tijelu […]

Valentinovo – Dan zaljubljenih

Valentinovo - Dan zaljubljenih

Što ćete kupiti svojoj ‘polovici’ za Valentinovo? Valentinovo slavi ljubav,  sadašnju ili onu za koju se nadamo da će biti […]

Close