Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Nova lokacija Tepih centra od sada s nevjerojatno širokim asortimanom ekskluzivne opreme za dom

Više od 2.500 četvornih metara jedinstvene ponude Tepih centra u osječkom Mallu, širok asortiman ekskluzivne opreme za dom.

Nakon 17 godina uspješnog poslovanja poslovnica Tepih centra preseljena je na novu, još veću lokaciju te sada u Mallu Osijek nudi i nevjerojatno širok asortiman ekskluzivne opreme za dom. Veliki broj brendova koje sada nudi Tepih centar donedavno uopće nije bio dostupan na području Slavonije pa predstavlja pravo osvježenje za sve one koji dom ili poslovni prostor žele opremiti visoko kvalitetnim namještajem i opremom izrađenom po mjeri te rasvjetom i dekoracijama ekskluzivnog dizajna.

‘Tepih centar u Osijeku prvu poslovnicu otvorio je sada već daleke 2004. godine te je uvijek bio na raspolaganju vjernim kupcima nudeći vrhunski asortiman tepiha, tapisona, zavjesa, umjetnih trava, laminata, LVT podova, deckinga s još mnogo vrsta podnih obloga. Naša poznata ponuda sada je obogaćena te sada nudimo i vrhunske brandove  iz asortimana Möbel Land’, objasnio je Alan Grahovac, voditelj poslovice Tepih centar Osijek.

Uz vrhunske tepihe, tapisone i zavjese u Mallu Osijek sada možete pronaći i krevete, sjedeće garniture, blagovaonski namještaj te još mnogo drugih proizvoda za uređenje interijera. Razmišljate li o opremanju prostora svakako svratite u Mall Osijek i posjetite novu poslovnicu Tepih centra – pravo malo kraljevstvo ekskluzivnog namještaja i neodoljivih detalja za dom.

‘Vrhunska europska kvaliteta, iznimni brendovi i modeli koji do sada nisu bili dostupni na našem području smješteni su na više od 2.500 četvornih metara. U pomno uređenoj poslovnici prepunoj inspiracija za uređenje interijera, nalaze se brendovi vrhunske kvalitete te su dostupni svi potrebni detalji za kreiranje prvoklasnog interijera’, naglasio je Alan Grahovac.Stoga, ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Tepih centar u suradnji s Möbel Landom zaslužuje biti visoko na listi mjesta za opremanje prostora. Naime, novotvorena poslovnica nudi europske brendove kao što je danski Umage, brend poznat po besprijekorno dizajniranim rasvjetnim tijelima ali i brojne renomirane brandove iz segmenta proizvodnje namještaja.

Talijanski brend LoiudiceD, specijaliziran je za visoko kvalitetne i ručno rađene sofe dok su atraktivnost, posebnost i inovativnost glavni aduti kultnog brenda namještaja nizozemske tvrtke Richmond Interiors. Ako ste u potrazi za namještajem s karakterom tu je i talijanski brenda Samoa – ručno rađene sofe ovog branda prvi put na tržištu su se pojavile 1989. godine i od tada postaju sinonim za vrhunsku kvalitetu i senzacionalan dizajn. Austrijski Hefel jedan je od svjetski najuspješnijih i najinovativnijih proizvođača tekstila, odnosno opreme za kvalitetan i zdrav san, a dostupan je s ponudom vrhunskih jastuka i popluna. Tu su i ostali proizvođači kreveta, madraca i podnica kao što su Almero, Požgaj, Optimo i Astroflex.Osim toga, u novootvorenoj prvoj poslovnici brenda Möbel Land u Slavoniji ekskluzivno su dostupni i modeli tvrtke ADA, najvećeg austrijskog proizvođača namještaja, kao i poznati njemački brand sjedećih garnitura Himolla s tradicijom dužom od 70 godina. U ponudi su i kvalitetne sjedeće garniture Cotta te veliki izbor posuđa i pribora za jelo. Posebno se izdvaja brand Leonardo čije čaše su u svijetu prepoznate i cijenjene zbog vrhunskog dizajna.

Tepih centar, tvrtka koja već više od četvrt stoljeća uspješno posluje kao najveći igrač i trgovac u segmentu svih vrsta podnih obloga u Hrvatskoj i regiji, u ovoj godini slavi svoj dvadeset i sedmi rođendan. Povodom otvorenja novog salona u Mallu Osijek kupci će biti darivani popustom od 10% do čak 50% koji vrijedi bez obzira na način plaćanja.

Vrhunska kvaliteta proizvoda, izvrsnost usluga, znanje te uvažavanja želja i potreba potrošača, kao i njegovanje odnosa s kupcima i poslovnim partnerima – razlozi su zbog kojih je upravo Tepih Centar često prvi odabir mnogih generacija, a dokaz tome su brojne osvojene nagrade i priznanja. U nedavno provedenom istraživanju Best Buy Award ‘Home & Decoration 2020/2021’, kada je riječ o lancu trgovina tepisima, tapisonima i drugim podnim oblogama većina ispitanika dala je svoj glas upravo domaćem ponuđaču Tepih centar. Zahvaljujući priznanju tvrtka sada nosi prestižnu oznaku ‘Best Buy Award’ koja predstavlja potvrdu najboljeg omjera cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

Stoga, iskoristite popuste povodom otvorenja novog Tepih centra u Osijeku s popustom koji seže do 50% ili za više informacija posjetite web shop Tepih centra shop.tepih-centar.hr ili web shop brenda Mobel Landa www.mobel-land.hr. Oplemenite svoj dom ili poslovni prostor istovremeno funkcionalnim i dekorativnim dodacima izrađenim od kvalitetnih materijala.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Izolirka je dokazano pravi partner u građevini

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći […]

Pevec potvrdio informaciju da Pevex ne smije koristiti ime i žig Pevex

Ovo su, zapravo, zadnji njihovi registirani brendovi – to je ovaj X, a ima i onaj ‘Tako lako'”, pojašnjava Pevec

Zdravko Pevec potvrdio informaciju da je Zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske prije nekoliko dana donio rješenje prema kojem Mario […]

Close