031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Moj plan za stan – do potpuno opremljenog stana uz Pevecove izvrzsne ponude

Opremate li stan, kuću ili apartman svakako pogledajte novi Pevecov katalog “Moj plan za stan”. Opremanje stana veliki je trošak ali i veliki posao kojeg treba dobro isplanirati. Samo planiranje oduzima puno vremena i živaca, a obilazak trgovačkih centara još je stresnije. Ako želiti uštedjeti i poštedjeti se stresa, obiđite Pevecove trgovine i opremite stan od podruma do krova.

Odaberite iz bogate Pevecove ponude zidnih i podnih obloga. Jedan od najkorištenijih i najzahvalnijih podnih obloga svako je laminat. Velika ponuda laminata u raznim bojama i dekorima, prikladnih za opremanje modernih kao i onih klasičnih interijera, sada je dostupna po odličnim akcijskim cijenama. Pored laminata u Pevecu možete pronaći i veliki izbor keramičkih i porcunskih pločica za unutarnje i vanjsko postavljanje.

Ništa manje nisu bitne ni zidne obloge i boje za unutarnje uređenje. Boje su ono što u prostor donose željeni efekt, pa stoga moraju biti usklađene s podovima i namještajem ali i namjenom prostora. Pogrešan odabir boja može prostor vizualno smanjiti i učiniti ga neugodnim za boravak. Za dnevne boravke i spavaonice odaberite svijetle, neutralne tonove koje neće dominirati prostorom već će naglasiti prostor. Za dječje sobe odaberite nježne pastelne tonove, različite palete boja ili jedan cijeli zid pretvorite u prostor za crtanje. Pretvorite zid u školsku ploču koja će potaknuti kreativnost Vaše djece, a uz to će i dijelovati dekorativno. I sve to obavite sami ručnim, električnim ili akumulatorskim alatima iz velike Pevecove ponude.

Da bi dom funkcionalan i praktičan, osim namještaja potrebna je neophodna tehnika. Kućanski aparati, audio-video tehnika, mali kućanski pomagači, informatička oprema nisu luksuz već stvari koje nam olakšavaju život i omogućuju da u prenatrpanom dnevnom rasporedu pronađemo malo više vremena za sebe i obitelj. Kvalitetni kućanski aparati renomiranih proizvođača očekuju Vas i ovaj mjesec u Pevecu po posebnim akcijskim cijenama.

Zavirite u svijet novih tehnologija, otputujte na daleka i nepoznata mjesta iz udobnosti naslonjača, povežite se s brojnim preglednicima i stječite nova znanja o svijetu koji nas okružuje. Sve to, ali i puno zabave za cijelu obitelj omogućiti će Vam velika ponuda audio-video tehnike, informatičke opreme i smartphonea.

Svaki dobro uređen dom ima i lijepo sređenu okućnicu. Vrt, terasa ili balkon mjesta su koja nam pružaju trenutke opuštanja na otvorenom. Jutarnja kava, obiteljski ručak ili večernje druženje s prijateljima ugodnije u toplom, ugodnom ugođaju doma. Ako to već niste učinili ovog ljeta, vrijeme je da se pripremite za prve tople jesenske dane ili slijedeće ljeto. U Pevecu nabavite prostrane lounge garniture, vrtne i balkonske setove, suncobrane i tende po akcijskim cijenama.
Napravite svoj plan za stan i krenite u opremanje s Pevecom.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Najbolje cijene čekaju Vas u Lesnini!

Najbolje cijene i XXXL ponude stižu iz Lesnine! Stigle su nam nove akcije iz Lesnine – najbolje cijene i najbolje […]

Nema više Peveca!

Nema više Peveca – odsada idemo u Pevex! Neka Vas ne brine ovaj bombastični naslov jer iako više nema Peveca […]

3,2,1 – akcija!

Izašao je novi Pevexov katalog –  3,2,1, akcija! U režiji Pevexa dolazi nova 3,2,1 akcija. Klapa stara, ali akcije opet […]

Close