031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Drage djevojke, a i mame … ‘maturalna kuca na vrata’ … Kakva haljina je nabolja?

Maturalna večer – nema sumnje, jedna je to od najsvečanijih večeri za svaku mladu djevojku. To je večer u kojoj djevojka, na neki način, kreće u svijet odraslih. Jedan, značajan dio njezina obrazovanja time završava, nakon čega stoji pitanje gdje i kako dalje? Ulazi se u jedan novi svijet … – za portal MojaAkcija.hr savjetuje Antonela Verković.
Govoreći o tom velikom događaju, pitanje ‘što odjenuti’ postavlja se samo, a sigurno se pripadnicama ljepšeg spola ono već postavilo čitanjem prvih rečenica. Mi smo tu za vas kako bismo vam potragu barem malo olakšali ili vas barem usmjerili. Svjesni koliko se teško odlučiti samo za tu jednu svečanu toaletu.
Svjetlucave, jednostavne, čipkaste, uske, široke, duge, kratke… U moru, ma sa sigurnošću možemo reći i oceanu haljina, kakva će prevagnuti?
Sve to, dakako, ovisi o stilu osobe, a čime god se vodile, drage djevojke, pogriješiti nećete! Ukoliko niste za pretjerane detalje i blještavilo – nema frke, znate kako često veliki dizajneri kažu ‘less is more’. S obzirom na to, dajemo vam veliki palac gore za jednostavne, decentne haljine bez pretjeranih uzoraka.

Ipak, to ne isključuje niti ljepotu glamura i blještavila, ukoliko je to vaš ‘đir’ – imate potpunu slobodu. Ipak je to vaša večer, njome zaokružujete cjelinu srednjoškolskog obrazovanja koju ćete pamtiti cijeli život.

Prije shopinga za svečane prilike, koji je većini dama poprilično stresan, korisno bi bilo malo ‘napumpati’ samopouzdanje, opustiti se i raspoložiti. Kavica s prijateljicama ili mini beauty tretman je uvijek dobrodošao, naravno ako vam to vrijeme i prilike dopuštaju.

I dakako, nemojte se obeshrabriti pronađete li savršenu haljinu koja, primjerice, naglašava vaš struk, a vi to ne biste htjele. Pogledajte malo okolo; sigurna sam da ćete malo dalje pronaći haljinu koja možda na vješalici ne izgleda privlačno, ali kada ju obučete možete u njoj izgledati poput božice.
I za kraj, obavezno upamtite kako je najvažnije od svega ono kako se osjećate i kako se tu večer provedete. Ona vam treba ostati u najboljem sjećanju za cijeli život, što ne bi smjela pokvariti nikakva haljina, frizura ili drugi čimbenik.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Mi spavamo dobro, a Vi?

Trećinu dana spavamo! Činimo li to kako valja? Jeste li ikada izračunali koliko vremena spavamo? Znanstveni tvrde da trećinu života […]

Lakše je graditi s Izolirkom – sve za gradnju na jednom mjestu!

Lakše je graditi s Izolirkom – od temelja do okućnice! Ne upuštajte se u gradnju sami, jer lakše je graditi […]

Proljetni detox – čišćenje je potrebno i našem tijelu!

Krajnje je vrijeme da obavimo proljetno čišćenje tijela, koliko god nam svima to teško palo! Toplim čokoladama, narescima, kolačima došao […]

Close