Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Drage djevojke, a i mame … ‘maturalna kuca na vrata’ … Kakva haljina je nabolja?

Maturalna večer – nema sumnje, jedna je to od najsvečanijih večeri za svaku mladu djevojku. To je večer u kojoj djevojka, na neki način, kreće u svijet odraslih. Jedan, značajan dio njezina obrazovanja time završava, nakon čega stoji pitanje gdje i kako dalje? Ulazi se u jedan novi svijet … – za portal MojaAkcija.hr savjetuje Antonela Verković.
Govoreći o tom velikom događaju, pitanje ‘što odjenuti’ postavlja se samo, a sigurno se pripadnicama ljepšeg spola ono već postavilo čitanjem prvih rečenica. Mi smo tu za vas kako bismo vam potragu barem malo olakšali ili vas barem usmjerili. Svjesni koliko se teško odlučiti samo za tu jednu svečanu toaletu.
Svjetlucave, jednostavne, čipkaste, uske, široke, duge, kratke… U moru, ma sa sigurnošću možemo reći i oceanu haljina, kakva će prevagnuti?
Sve to, dakako, ovisi o stilu osobe, a čime god se vodile, drage djevojke, pogriješiti nećete! Ukoliko niste za pretjerane detalje i blještavilo – nema frke, znate kako često veliki dizajneri kažu ‘less is more’. S obzirom na to, dajemo vam veliki palac gore za jednostavne, decentne haljine bez pretjeranih uzoraka.

Ipak, to ne isključuje niti ljepotu glamura i blještavila, ukoliko je to vaš ‘đir’ – imate potpunu slobodu. Ipak je to vaša večer, njome zaokružujete cjelinu srednjoškolskog obrazovanja koju ćete pamtiti cijeli život.

Prije shopinga za svečane prilike, koji je većini dama poprilično stresan, korisno bi bilo malo ‘napumpati’ samopouzdanje, opustiti se i raspoložiti. Kavica s prijateljicama ili mini beauty tretman je uvijek dobrodošao, naravno ako vam to vrijeme i prilike dopuštaju.

I dakako, nemojte se obeshrabriti pronađete li savršenu haljinu koja, primjerice, naglašava vaš struk, a vi to ne biste htjele. Pogledajte malo okolo; sigurna sam da ćete malo dalje pronaći haljinu koja možda na vješalici ne izgleda privlačno, ali kada ju obučete možete u njoj izgledati poput božice.
I za kraj, obavezno upamtite kako je najvažnije od svega ono kako se osjećate i kako se tu večer provedete. Ona vam treba ostati u najboljem sjećanju za cijeli život, što ne bi smjela pokvariti nikakva haljina, frizura ili drugi čimbenik.

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Izolirka je dokazano pravi partner u građevini

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći […]

Pevec potvrdio informaciju da Pevex ne smije koristiti ime i žig Pevex

Ovo su, zapravo, zadnji njihovi registirani brendovi – to je ovaj X, a ima i onaj ‘Tako lako'”, pojašnjava Pevec

Zdravko Pevec potvrdio informaciju da je Zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske prije nekoliko dana donio rješenje prema kojem Mario […]

Close