091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Ljetna osvježenja Vašeg doma potražite u Primi!

Prava ljetna osvježenja za Vaš dom nalaze se u Primi! Iskoristite lude ljetne akcije i pogodnosti i opremite svoj dom modernim i funkcionalnim namještajem, dekoracijama i kuhinjskim aparatima.
Dom je naše utočište, mjesto gdje nastojimo zaboraviti sve probleme i opustiti se u obiteljskom okruženju.

Interijeri moraju biti udobni, funkcionalni i zadovoljiti estetske zahtjeve. Prilikom opremanja pokušajte ne ‘zatrpati’ prostor suvišnim namještajem i opremom. Gotova rješenja u obliku već postavljenih dnevnih boravaka, kuhinja, blagovaona, spavaćih i dječjih soba možda nisu najsretnija rješenja za prostor koji trebate urediti. Baš zato u Primi su posvetili posebnu pažnju modularnom namještaju. Modularan namještaj omogućuje da svatko postane dizajner svog interijera i postigne jedinstven i prepoznatljiv stil. Ovakav namještaj podrazumijeva mnogo različitih elemenata koji se odabiru ovisno o raspoloživom prostoru. Primina vlastita proizvodnja jamac je visoke kvalitete i velikih mogućnosti odabira boja i materijala. Raznolik dizajn Prima programa tapeciranog namještaja spaja funkcionalnost, vrhunsku udobnost i estetiku te može pratiti svaki stil uređenja. Široka paleta boja, kvalitetne tkanine i materijali u raznim dekorima olakšavaju opremanje dnevne sobe u skladu s ostatkom interijera.

Poigrajte se bojama i teksturama i stvorite jedinstveni prostor prilagođen Vama i Vašim potrebama. Posavjetujte se s Priminim stručnim osobljem i iskoristite na najbolji način svaki centimetar doma.
Provjerite odlične ponude iz novog Priminog kataloga. Ostvarite 40% popusta na kuhinje po mjeri Liberta, Amelia i Sara i 50% popusta na modularne kuhinje Luna. Popust od 30% ostvarite na odabrane blagovaonske stolove i stolice, sjedeće garniture i regale za dnevni boravak. Popust od 30% ostvarite i na odabrane spavaće sobe i krevete, komode i klizne ormare. Iz ponude izdvajamo prostranu i udobnu sjedeću garnituru Milano na popustu od čak 50% za samo 4.399,45 kn.
Više informacija doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Idemo u školu!

Idemo u školu – pripremite se za novu školsku godinu! Ove jeseni ponovo idemo u školu! Vrijeme je da se […]

Hladno, toplo, vruće…

Hladno, toplo, vruće … – kupovina laka i jednostavna baš kao igra! Sjećate li se igre skrivača; ekipa nešto sakrije […]

Vi u budućnosti, a kuhinja….?

Opkrbili ste svom najmodernijom tehnikom, funkcionalno i moderno ste opremili stan, a kuhinja ostala u prošlom stoljeću…. Pa što onda; […]

Close