Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Lakše je graditi s Izolirkom – sve za Vaš dom od temelja do krova!

Ne upuštajte se u gradnju sami, jer lakše je graditi s Izolirkom!
Svi Vi koji ste cijelo ljeto skupljali projekte, dozvole i ostalu papirologiju kako bi u jesen mogli krenuti s građevinskim radovima možete odahnuti jer iz Izolirke stižu nove odlične ponude. Nema potrebe da ‘jurcate’ po trgovinama i gubite vrijeme u potrazi za kvalitetnim materijalima po povoljnim cijenama. Izolirka Vam nudi sve potrebno na jednom mjestu.

Sve počinje od dobrih čvrstih temelja i zidova.

‘Grubu’ gradnju završavamo s postavljanjem krovišta. Letve, izolacija, osb ploče, crijep – sve je to neophodan materijal koji ćete u Izolirki naći po najboljim cijenama.Prilikom gradnje krova ili mijenjanja krovišta važan je izbor crijepa. Vaš dom zaslužuje kvalitetan pokrov, a dobar crijep pružiti će Vam bezbrižnost u svim vremenskim uvjetima. Od crijepa ne očekujemo samo sigurnost – estetika je i te kako bitna. Teran ‘Danubia Resistor’ crijep u više atraktivnih boja uz 50 godina jamstva pružiti će Vam sve što očekujete – vrhunsku kvalitetu i atraktivan izgled po odličnim cijenama.
Tondach crijep ‘Jupiter’ je  velikog formata i sa njim pokrivanje postaje brz i jednostavan zadatak. Ovaj crijep ima mogućnost kliznog letvanja. Jupiter je estetski lijep crijep, a odlikuje se vrhunskom kvalitetom te svojim izgledom odaje ugodnu klimu za život. U Izolirki možete pronaći i veliki izbor Nexe crijepova i šindri.

Prije uređenja krovišta razmislite o namjeni tavanskog prostora. Bez obzira da li ste ga namijenili za odlaganje ili ga želite urediti kao stambeni prostor, biti će Vam potrebni kvalitetni krovni prozori. Na popustu od 15% možete pronaći sve modele Velux krovnih prozora.

Toplinska izolacija za udoban dom

Posebnu pažnju posvetite toplinskoj izolaciji. Dobro izoliran prostor donijeti će velike uštede na troškovima grijanja (i hlađenja u ljetnim mjesecima) i biti će ugodniji za život. Najčešće korišteni izolatori su stiropor i staklena vuna. Stiropor, kemijski neutralan materijal, je dobar izolator prije svega zato jer ga polistiren (plastika) sastavlja u samo dva postotka, a 98 % u njemu je zrak. Zato je iznimno lagan i dostupan materijal. Staklena vuna je vrsta mineralne vune od staklenih vlakana s mnogo malih zračnih ‘džepova’. Takva struktura osigurava odlična termoizolacijska svojstva.
Rigips ploče namjenjene su za uređenje unutarnjih prostorija stanova, soba, za oblaganje zidova, pregradnih zidova, plafona, oblaganje kupaonica. Brzo i jednostavno rješavaju problem neravnih zidova i plafona, a sve se češće upotrebljavaju kao osnova pri izradi ugradbenih polica, otvorenih ormara, niša. Rigips ploču debljine 12,5 mm možete pronaći u Izolirki za samo 12,48 kn po m2.

Završni radovi

Završni radovi pri izgradnji ili adaptaciji doma uključuju postavljanje podnih i zidnih obloga. Postavljanje podnih obloga kao što su tepisi, parketi, pločice, laminati ovisi o namjeni prostora. Najčešće korištene obloge su laminat i pločice. Keramičke podne pločice mogu se koristiti pri uređenju hodnika, kuhinja, terasa i kupatila. Neizbježne su u svim prostorima u kojima je veći postotak vlage. Podne pločice mogu se postavljati i na zidove. Veliki izbor pločica, završnih lajsni i fugirnih masa u raznim bojama možete pronaći u Izolirki na akcijskoj ponudi.

Nakon postavljanja podnih obloga potrebno je posvetiti pažnju uređenju unutarnjih i vanjskih zidova. Izbor zidnih obloga zaista je velik, ali onaj koji se najčešće koristi je boja. Odabir boje igra veliku ulogu u konačnom izgledu prostora, jer bojom možete naglasiti svjetlost i veličinu prostora.

Prva slika o Vašem domu – sređena okućnica

Kada ste završili ‘grubu’ gradnju i unutarnje uređenje, možete se ‘baciti’ na uređenje vrtova, okućnica, prilaznih staza, parkirališta… Najbolje i najjednostavnije rješenje su opločnici ili travne ploče  koje možete brzo i lako postaviti sami. Opločnici su betonski proizvodi koji će Vam omogućiti da popločite bilo koju vanjsku  površinu. Dolaze u mnoštvu boja, formata i različitih površina. Veoma su dekorativni i mogu se prilagoditi svakom prostoru.

Ne zaboravite postaviti betonske rubnjake, slivnike i kanalice kako biste spriječili nakupljanje vode. Osim opločnika, u Izolirki možete pronaći i veliki izbor vrtnih ploča raznih veličina, boja i materijala.

Ako ste u ‘stisci’ s vremenom, a želite postaviti ogradu oko okućnice, u Izolirci možete pronaći veliki izbor pletiva i panel ograda. Panel ograde dolaze u raznim dimenzijama i bojama. Brzo i lako se postavljaju, a osim za okućnice mogu se koristiti i za ograđivanje parkirališta, vrtova, voćnjaka, gradilišta…
Dekorativni kamen jedan je od najatraktivnijih načina za uređenje okoliša.Kvarcni kamen, oblutak ili lomljeni vapnenac – bez obzira na koji se odlučite, Vašem vrtu ili okućnici dati će prirodan izgled. Možete ga uklopiti u razne betonske ograde ili kao detalj u interijeru. Zbog svojstva da ne zadržava vodu, ali zadržava toplinu, pogodan je za sadnju mnogih trajnica. U ponudi su razne boje i oblici, a za ovu priliku u Izolirki su za Vas izdvojili riječni šareni oblutak – 25 kg za samo 31,49 kn.
Materijal ste nabavili, sada još samo treba ‘zasukati rukave’. Za prijevoz ne brinite –  Izolirka  je tu za Vas!

 

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Izolirka je dokazano pravi partner u građevini

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći […]

Pevec potvrdio informaciju da Pevex ne smije koristiti ime i žig Pevex

Ovo su, zapravo, zadnji njihovi registirani brendovi – to je ovaj X, a ima i onaj ‘Tako lako'”, pojašnjava Pevec

Zdravko Pevec potvrdio informaciju da je Zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske prije nekoliko dana donio rješenje prema kojem Mario […]

Close