Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Lakše je graditi s Izolirkom – sve za Vaš dom od temelja do krova!

Ne upuštajte se u gradnju sami, jer lakše je graditi s Izolirkom!
Svi Vi koji ste cijelo ljeto skupljali projekte, dozvole i ostalu papirologiju kako bi u jesen mogli krenuti s građevinskim radovima možete odahnuti jer iz Izolirke stižu nove odlične ponude. Nema potrebe da ‘jurcate’ po trgovinama i gubite vrijeme u potrazi za kvalitetnim materijalima po povoljnim cijenama. Izolirka Vam nudi sve potrebno na jednom mjestu.

Sve počinje od dobrih čvrstih temelja i zidova.

‘Grubu’ gradnju završavamo s postavljanjem krovišta. Letve, izolacija, osb ploče, crijep – sve je to neophodan materijal koji ćete u Izolirki naći po najboljim cijenama.Prilikom gradnje krova ili mijenjanja krovišta važan je izbor crijepa. Vaš dom zaslužuje kvalitetan pokrov, a dobar crijep pružiti će Vam bezbrižnost u svim vremenskim uvjetima. Od crijepa ne očekujemo samo sigurnost – estetika je i te kako bitna. Teran ‘Danubia Resistor’ crijep u više atraktivnih boja uz 50 godina jamstva pružiti će Vam sve što očekujete – vrhunsku kvalitetu i atraktivan izgled po odličnim cijenama.
Tondach crijep ‘Jupiter’ je  velikog formata i sa njim pokrivanje postaje brz i jednostavan zadatak. Ovaj crijep ima mogućnost kliznog letvanja. Jupiter je estetski lijep crijep, a odlikuje se vrhunskom kvalitetom te svojim izgledom odaje ugodnu klimu za život. U Izolirki možete pronaći i veliki izbor Nexe crijepova i šindri.

Prije uređenja krovišta razmislite o namjeni tavanskog prostora. Bez obzira da li ste ga namijenili za odlaganje ili ga želite urediti kao stambeni prostor, biti će Vam potrebni kvalitetni krovni prozori. Na popustu od 15% možete pronaći sve modele Velux krovnih prozora.

Toplinska izolacija za udoban dom

Posebnu pažnju posvetite toplinskoj izolaciji. Dobro izoliran prostor donijeti će velike uštede na troškovima grijanja (i hlađenja u ljetnim mjesecima) i biti će ugodniji za život. Najčešće korišteni izolatori su stiropor i staklena vuna. Stiropor, kemijski neutralan materijal, je dobar izolator prije svega zato jer ga polistiren (plastika) sastavlja u samo dva postotka, a 98 % u njemu je zrak. Zato je iznimno lagan i dostupan materijal. Staklena vuna je vrsta mineralne vune od staklenih vlakana s mnogo malih zračnih ‘džepova’. Takva struktura osigurava odlična termoizolacijska svojstva.
Rigips ploče namjenjene su za uređenje unutarnjih prostorija stanova, soba, za oblaganje zidova, pregradnih zidova, plafona, oblaganje kupaonica. Brzo i jednostavno rješavaju problem neravnih zidova i plafona, a sve se češće upotrebljavaju kao osnova pri izradi ugradbenih polica, otvorenih ormara, niša. Rigips ploču debljine 12,5 mm možete pronaći u Izolirki za samo 12,48 kn po m2.

Završni radovi

Završni radovi pri izgradnji ili adaptaciji doma uključuju postavljanje podnih i zidnih obloga. Postavljanje podnih obloga kao što su tepisi, parketi, pločice, laminati ovisi o namjeni prostora. Najčešće korištene obloge su laminat i pločice. Keramičke podne pločice mogu se koristiti pri uređenju hodnika, kuhinja, terasa i kupatila. Neizbježne su u svim prostorima u kojima je veći postotak vlage. Podne pločice mogu se postavljati i na zidove. Veliki izbor pločica, završnih lajsni i fugirnih masa u raznim bojama možete pronaći u Izolirki na akcijskoj ponudi.

Nakon postavljanja podnih obloga potrebno je posvetiti pažnju uređenju unutarnjih i vanjskih zidova. Izbor zidnih obloga zaista je velik, ali onaj koji se najčešće koristi je boja. Odabir boje igra veliku ulogu u konačnom izgledu prostora, jer bojom možete naglasiti svjetlost i veličinu prostora.

Prva slika o Vašem domu – sređena okućnica

Kada ste završili ‘grubu’ gradnju i unutarnje uređenje, možete se ‘baciti’ na uređenje vrtova, okućnica, prilaznih staza, parkirališta… Najbolje i najjednostavnije rješenje su opločnici ili travne ploče  koje možete brzo i lako postaviti sami. Opločnici su betonski proizvodi koji će Vam omogućiti da popločite bilo koju vanjsku  površinu. Dolaze u mnoštvu boja, formata i različitih površina. Veoma su dekorativni i mogu se prilagoditi svakom prostoru.

Ne zaboravite postaviti betonske rubnjake, slivnike i kanalice kako biste spriječili nakupljanje vode. Osim opločnika, u Izolirki možete pronaći i veliki izbor vrtnih ploča raznih veličina, boja i materijala.

Ako ste u ‘stisci’ s vremenom, a želite postaviti ogradu oko okućnice, u Izolirci možete pronaći veliki izbor pletiva i panel ograda. Panel ograde dolaze u raznim dimenzijama i bojama. Brzo i lako se postavljaju, a osim za okućnice mogu se koristiti i za ograđivanje parkirališta, vrtova, voćnjaka, gradilišta…
Dekorativni kamen jedan je od najatraktivnijih načina za uređenje okoliša.Kvarcni kamen, oblutak ili lomljeni vapnenac – bez obzira na koji se odlučite, Vašem vrtu ili okućnici dati će prirodan izgled. Možete ga uklopiti u razne betonske ograde ili kao detalj u interijeru. Zbog svojstva da ne zadržava vodu, ali zadržava toplinu, pogodan je za sadnju mnogih trajnica. U ponudi su razne boje i oblici, a za ovu priliku u Izolirki su za Vas izdvojili riječni šareni oblutak – 25 kg za samo 31,49 kn.
Materijal ste nabavili, sada još samo treba ‘zasukati rukave’. Za prijevoz ne brinite –  Izolirka  je tu za Vas!

 

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Izolirka – na jednom mjestu sve što Vam treba za gradnju!

Ponosni su što većina kupaca koji su kupovali kod njih, ostaju kod njih, a preporuka drugim investitorima osigurala im je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na osam poslovnica širom Slavonije i Baranje

Zavirite u Izolirka jesenski katalog i sigurno ćete pronaći inspiraciju za svoje  građevinske projekte. Planirate gradnju, adaptaciju ili dekoraciju svog […]

Studenac preuzima još jednu tvrtku, imat će čak 1200 trgovina

U Studencu radi 3060 ljudi čija je prosječna neto plaća prošle godine bila 858 eura

Kako doznajemo, Studenac kupuje bjelovarski trgovački lanac Špar koji ima 40 dućana te posluje na području bjelovarske, koprivničke i zagrebačke županije. Sve je već […]

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Close