091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Idemo u školu – pripremite se za novu školsku godinu!

Ove jeseni ponovo idemo u školu! Vrijeme je da se pripremite za nove školske obveze. Za većinu djece radost i uzbuđenje zbog ponovnog susreta s prijateljima, prepričavanja ljetnih dogodovština, za roditelje neizbježan stres i veliki udar na kućni budžet.
Kako bi Vaše dijete bilo što uspješnije, potrebno mu je osigurati mirno i ugodno okruženje za učenje, igru i odmor. Pisanje zadaća na kuhinjskom stolu ili u prostoru gdje boravi cijela obitelj odvlači pažnju i smanjuje koncentraciju. Ako ste u mogućnosti, osigurajte mu prostor koji će biti samo njegov. Prozračan prostor s veselim mladenačkim namještajem, mnoštvom sitnih detalja i prikladnom rasvjetom djelovati će poticajno. Pobrinite se da dječja soba bude maštovita, ali ne i pretrpana nepotrebnim stvarima. Posebnu pažnju posvetite pisaćem stolu i stolici. Stol mora biti dovoljno prostran da njega može stati stolno računalo, knjige, bilježnice i pribor, a da pri tome ima dovoljno mjesta za pisanje zadaće. Odaberite stolice podesive po visini s udobnim naslonom.

Učenje, igra ili odmor, sve će biti puno jednostavnije i udobnije uz nove Lesninine akcijske ponude.
Za veselo i bezbrižno odrastanje djeci je potreban udoban i siguran prostor. Kada su u pitanju školarci, taj prostor treba biti multifunkcionalan. Pobrinite se da u sobi ima dovoljno mjesta za sve njihove aktivnosti kao i miran kutak za učenje. Provjerite ponudu modernih i funkcionalnih dječjih soba koje će Vašoj djeci osigurati sigurno i poticajno okruženje.
Pobrinite se da za udobno uživanje u odmoru za cijelu obitelj.Odaberite iz ponude sjedećih garnitura modernog i elegantnog dizajna koje će se uklopiti u svaki prostor.
Više informacija doznajte na mojaakcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Jesen s Izolirkom

Jesen s Izolirkom, jesen za nove stvari…   Proljeće, ljeto, jesen… Postoji li uopće pravo vrijeme za gradnju ili adaptaciju? […]

Dobre ponude dolaze iz Pevexa!

Kupovati i uživati je lako uz nove dobre ponude iz Pevexa! Stiže ne jedan nego čak dva nova Pevexova kataloga […]

Školske avanture počinju!

Školske avanture počinju u Konzumu! Za naše školarce školske avanture počinju s prvim školskim zvonom, ali za roditelje one počinju […]

Close