091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Hladno, toplo, vruće … – kupovina laka i jednostavna baš kao igra!

Sjećate li se igre skrivača; ekipa nešto sakrije pa ako ste daleko od predmeta onda je hladno, pa toplo, pa sve toplije, pa vruće, vruće…? U Pevexu nikada nije hladno jer su sve Pevexove ponude uvijek vruće! Bez obzira da li gradite, obnavljate ili opremate dom kućanskim aparatima, audio-video tehnikom, kućanskim pomagalima, rasvjetom,vrtnim namještajem i opremom ili punite radionice alatima, u Pevexu vas očekuje najveća ponuda po najvrućim cijenama.

Nove akcije samo potvrđuju da je Pevex omiljeno mjesto kupovine. Kada se temperature dignu nebu pod oblake, najbolje je nabaviti sve na jednom mjestu u dobro rashlađenoj i ugodnoj atmosferi. U Pevexu su se pobrinuli da svi provedu ugodno ljeto u dobro rashlađenom prostoru. Osim klima uređaja, u novom katlogu možete pronaći  i veliku ponudu stolnih, stajaćih, stropnih i stupnih ventilatora – od onih najjednostavnijih modela do pravih dizajnerskih kreacija za moderne interijere.

Ljeto nam donosi mnoštvo slasnih plodova. Voća i povrća u ljetnim mjesecima ima u izobilju i po pristupačnim cijenama. Dobro rashlađene povrtne ili voćne salate, prirodni sokovi i home-made sladoledi pravo su ljetno osvježenje koje ćete brzo i lako ohladiti u novim hladnjacima. Končar, Gorenje, LG, Candy, Sharp, Samsung samo su neki od brendova čije energetski visokoučinkovite uređaje možete pronaći u akcijskoj ponudi. A da bi sve to obilje koje nam donosi ljeto sačuvali za oskudne zimske dane, u Pevexu potražite Gorenje horizontalne ledenice uz 10% popusta. Za brzu i laganu pripremu zimnice odaberite iz ponude malih kućanskih aparata, kuhinjskih pomagala, posuda za pripremu i staklenki raznih veličina.

Kada se gradske ulice užare do te mjere da nam se ne da izaći iz kuće, najčešće uključimo klima uređaj i posežemo za daljinskim upravljačem – naravno onim od televizora. Televizijski program puno je više od puke zabave. Brojni sadržaji omogućuju nam da se barem na trenutak prebacimo u neke daleke krajeve, upoznamo druge zemlje i njihove kulture.

Da bi doživljaj bio potpun, detalji prepoznatljivi do zadnje sitnice, boje realistične, zamijenite svoje stare uređaje novim, pametnim android prijenicima. Odaberite svoj omiljeni program ili poražite nove sadržaje na nekim od streamnig servisa popust Netflixa, YouTuba, HBO-a… Iz brojnih akcijskih ponuda izdvajamo 20% popusta na odabrane Hitachi prijemnike.

Neki će ljeto provesti na moru, jezerima ili u planinama, a neki će ga iskoristiti za obavljanje radova u kući i oko nje. Bez obzira da li gradite ili obnavljate zatrebati će Vam bar nešto od građevinskih materijala, sanitarija, podnih i zidnih obloga. Za svaki posao potreban je dobar alat. Potražite ručne, električne i akumulatorske alate iz velike akcijske ponude i olakšajte si izvođenje radova u kući ili u vrtu.

Kada završite sve poslove priuštite se odmor u vlastitom vrtu, na balkonu ili zaštićeni u hladu nove vrtne kućice. Nove akcijske ponude donose za svakoga po nešto; od malih balkonskih setova, vrtnih stolova, stolica, ležaljki do velikih lounge garnitura.

Kupujte pametno i sigurno u Pevexovim prodajnim centrima ili putem webshopa. Ne zaboravite da sve možete platiti karticama na 36 rata bez kamata i učešća. I obavezno ponesite svoju Pevex klub karticu jer vam ona uvijek donosi dodatne pogodnosti.
Više o proizvodima iz akcijske ponude doznajte na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Idemo u školu!

Idemo u školu – pripremite se za novu školsku godinu! Ove jeseni ponovo idemo u školu! Vrijeme je da se […]

Ljetna osvježenja Vašeg doma!

Ljetna osvježenja Vašeg doma potražite u Primi! Prava ljetna osvježenja za Vaš dom nalaze se u Primi! Iskoristite lude ljetne […]

Vi u budućnosti, a kuhinja….?

Opkrbili ste svom najmodernijom tehnikom, funkcionalno i moderno ste opremili stan, a kuhinja ostala u prošlom stoljeću…. Pa što onda; […]

Close