091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Dom je tamo gdje je srce, a srce nas vodi u Primu!

Primini jesenski interijeri primorati će Vas da se ponovo zaljubite u svoj dom. Suvremene tehnologije, vrhunski hrvatski materijali, vlastita proizvodnja i originalni dizajn nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka Primina kolekcija povezuje aktualne trendove sa željama i potrebama kupaca stvarajući rješenja za savršene interijere.
Primin proizvodni program odlikuje se modernim i funkcionalnim modularnim namještajem. Ovakav namještaj podrazumijeva mnogo različitih elemenata koji vam omogućavaju da postanete sami dizajner svog prostora. Bez obzira da li opremate dnevni boravak, kuhinju, spavaću ili dječju sobu, velika ponuda elemenata, boja i materijala pružiti će vam neiscrpne mogućnosti kombiniranja.

Dnevni boravak je mjesto odmora, ali i okupljanja i druženja obitelji i prijatelja. Moderan i atraktivan izgled, udobnost i funkcionalnost odlika su dobro osmišljenog prostora. Centralno mjesto svakako je sjedeća garnitura koja mora biti dovoljno prostrana i dobro uklopljena u prostor. Primine sjedeće garniture omogućuju odabir i slaganje elemenata u veću ili manju garnituru, velik izbor boja tkanina te položaj prilagodljivih naslona i rukonaslona.

Osim sjedećih garnitura tu su i novi modularni regali suvremenog minimalističkog dizajna. Brojni elementi mogu osvanuti u kombinaciji koja u potpunosti odgovara svakom prostoru i željama.

Novi trendovi u arhitekturi i dizajnu daju prednost velikim, svjetlim i otvorenim prostorima. “Open concept” otvorio je i nove izazove za dizajnere namještaja. Povezivanje prostora različitih namjena stilski usklađenim namještajem najbolje dolazi do izražaja kod povezivanje dnevnih boravaka s blagavonama i kuhinjama. Blagovanski stolovi od masivnog drveta i stolice koje su ustvari udobne fotelje daju dozu luksuza i odlično se nadovezuju na dnevni boravak i uvode nas u kuhinjski prostor.

Kako bi na najbolji način iskoristili svaki centimetar prostora, Prima se a u potpunosti prilagodila nastajanju kuhinje po individualnim zahtjevima i željama. Proces započinje besplatnom izmjerom prostora, a nastavlja se u salonu gdje, uz stručno savjetovanje prodajnih savjetnika, nastaje savršena kuhinja. ! Uz veliki izbor fronti raznih boja i različitih dubina, možete odabrati i ugrađenu rasvjetu, vrstu ručkica, kompakt ili klasične radne ploče… Mogućnosti personaliziranja Priminih kuhinja gotovo su neograničene…

Za odmor po mjeri odaberite iz programa spavaćih soba. Primine sobe nude različite elemente od noćnih ormarića, komoda, kliznih ormara do više modela kreveta. Za vrhunsku udobnost tu su impresivni box-spring kreveti koji pružaju vrhunsku udobnost spavanja. Box – spring kreveti Vigo, Bono i Oto nude mogućnost odabira uzglavlja, boje tkanine, funkcije podizanja uzglavlja i nogu te prostrane kutije za dodatnu pohranu. Na impresivno postolje ovih kreveta postavlja se madrac po izboru, ovisno o željama i potrebama te navikama spavanja.

Poticajno okruženje za učenje i igru iznimno je važno za razvoj svakog djeteta. U svojoj sobi trebaju se osjećati ugodno i slobodno kako bi rasla sretno. Sigurnost, funkcionalnost, kvaliteta i suvremeni dizajn osnovne su karakteristike PRIMA programa dječjih i mladenačkih soba. Zahvaljujući velikom broju različitih elemenata namijenjene su svim uzrastima, a prilagođavaju se potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja.

Programi dječjih i mladenačkih soba bogati su elementima u raznim kombinacijama boja, kojima se može maksimalno iskoristiti raspoloživ prostor. Ormari s kliznim ili zaokretnim vratima, mnoštvo elemenata s ladicama i policama te različiti modeli kreveta i radnih stolova pomažu u oblikovanju idealne sobe.
Prelistajte novi katalog, inspirirajte se Priminim rješenjima i stvorite svoj dom iz snova.
Više informacija doznajte na mojaakcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Oktoberfest u kućnom izdanju!

Oktoberfest – praznik piva i kobasica Najveći festival piva Oktoberfest ove se godine, nažalost, neće održati. Najveća pučka veselica ove […]

Jesen s Izolirkom

Jesen s Izolirkom, jesen za nove stvari…   Proljeće, ljeto, jesen… Postoji li uopće pravo vrijeme za gradnju ili adaptaciju? […]

Dobre ponude dolaze iz Pevexa!

Kupovati i uživati je lako uz nove dobre ponude iz Pevexa! Stiže ne jedan nego čak dva nova Pevexova kataloga […]

Close