091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Kupovati i uživati je lako uz nove dobre ponude iz Pevexa!

Stiže ne jedan nego čak dva nova Pevexova kataloga s akcijama – provjerite nove dobre ponude i kupujte s užitkom! Bez obzira da li gradite, obnavljate ili opremate dom kućanskim aparatima, pripremate vrt, voćnjak ili vinograd za hladne jesenske dane ili već polako razmišljate o sezoni grijanja, samo je jedno mjesto gdje možete sve nabaviti u “jednom điru”.

Ljeto nam je pri kraju a zlatna jesen donosi obilje plodova koje treba pospremiti. Vinogradi čekaju vrijedne ruke vinogradara, a vrtovi nove sadnice i lukovice koje će nam podariti svoje raskošne boje u proljeće. Kako bi vam olakšali sve poslove koje vas čekaju prije zime u Pevexu su pripremili akcijsku ponudu svega što će vam zatrebati pri uređenju zelenih površina.

Iako kalendarski ljeto još uvijek traje, vrijeme je da počnete razmišljati o grijanju. U Pevexu odaberite iz velike ponude peći na kruta goriva, pelete, plinskih peći, električnih grijalica i klima uređaja s funkcijom grijanja. Nabavite na vrijeme i ogrijevno drvo ili pelete i bezbrižno dočekajte zimu.

Novi akcijski katalog opremanja pomoći će Vam da brzo i povoljno obavite sve završne radove u domu. Tko to nije obavio proljetos, sada je pravo vrijeme da završite sve radove i spremni dočekate jesen.

Sve vas koji opremate kupaonice obradovati će velika ponuda sanitarija i kupaonskog namještaja. Tu su naravno i podne i zidne obloge vrhunske kvalitete i modernog dizajna. Pločice su obavezne u kupaonicama i kuhinjama, ali se sve više koriste i u drugim prostorima. Pločice u dekoru drveta ili mramora dati će vašim dnevnim boravcima dašak luksuza. Odaberite iz velike ponude pločica već od 29,90 kn/m2. Ako više volite laminat, u Pevexu možete pronaći ponudu laminata več od 35,90 kn/m2 kao i sav potreban materijal za njegovo postavljanje.

Dobar izbor pločica može viuzalno povećati prostor i učiniti ga svjetlijim. Isti takav učinak možemo postići i odabirom boja. Od neutralnih boja poput bež, sive ili bijele koje se uklapaju u sve kombinacije do toplih boja koje će prostor učiniti zabavnijim, sve možete pronaći na Pevexovim policama.

Kupujte pametno i sigurno u Pevexovim prodajnim centrima ili putem webshopa. Ne zaboravite da sve možete platiti karticama na 36 rata bez kamata i učešća. I obavezno ponesite svoju Pevex klub karticu jer vam ona uvijek donosi dodatne pogodnosti.
Više o proizvodima iz akcijske ponude doznajte na pevex.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Jesen s Izolirkom

Jesen s Izolirkom, jesen za nove stvari…   Proljeće, ljeto, jesen… Postoji li uopće pravo vrijeme za gradnju ili adaptaciju? […]

Školske avanture počinju!

Školske avanture počinju u Konzumu! Za naše školarce školske avanture počinju s prvim školskim zvonom, ali za roditelje one počinju […]

Idemo u školu!

Idemo u školu – pripremite se za novu školsku godinu! Ove jeseni ponovo idemo u školu! Vrijeme je da se […]

Close