Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Kao da tek sada vidimo koliko su prozori prljavi, koliko paučine visi sa stropa i sve otiske prstiju na kuhinjskim ormarićima … vrijeme je za čišćenje!

S prvim zrakama sunca i cvrkutima ptica, ‘cvrkuće’ se i o tom koliko je veliko, značajno, posebno proljetno čišćenje. Nakon što prođe zamorno razdoblje zime kada samo želimo biti sklupčani u toplu dekicu i grijati se, polako, ali sigurno, izlazimo iz svojih ‘pećina’.

Istina, prve zrake sunca bude onaj duboko zakopani polet i energiju u nama, no zrake sunca bude i još nešto. Mrlje! Čišćenje postaje pravi vjesnik proljeća, evo kako se uhvatiti u koštac s njime i dom pretvoriti u mirisnu oazu iz snova …

Krpe, metle, usisivače, sredstva, kutije za smeće – na sunce! Prvi korak je, dakako, ‘opskrba’ svim potrebitim sredstvima. Napravite plan i popis! Smeće, smeće… Sigurno ima toliko stvari koje vam ne trebaju, a ne želite ih se riješiti – pravo je vrijeme za to!
Operite prozore i izglancajte staklene površine.Pomaknite namještaj i usisajte pod ispod njega. Imate li kakav tepih, iskoristite ovu priliku i dobro ga počistite.
Prekrivači, madraci i jastuci svakodnevno skupljaju prašinu, znoj i slinu, što može izazvati nimalo poželjne situacije dok spavamo. Pobrinite se da najmanje jednom godišnje temeljito počistite krevet od grinja i ostalih grozota koje vrebaju u vašem ležaju.

Odlučite li se za čišćenje svog tapeciranog namještaja, iznenadit ćete se gomili kovanica, olovaka ili raznih sitnih predmeta koje ćete izvući iz prašnjavih uglova fotelja i kauča. Tko kaže da čišćenje ne može biti zabavno, zar ne?
Pranje prozora za sunčanog proljetnog dana predstavlja dobitnu kombinaciju: dok vas miluju tople sunčeve zrake, odrađujete i malu tjelovježbu, dok na kraju možete uživati u savršeno čistom pogledu na vanjski svijet.
Ne zaboravite i na svoj ormar! Riješite se onih ‘krpica’ za koje znate da ih više nećete nositi (da, zaista znate, ali ih držite ‘za svaki slučaj’).
I na kraju, ne zaboravite i na sebe. Proljeće nerijetko potiče preokrete, polet i optimizam. Baš kao što želite unijeti svježinu u vaš dom, tako je važno pažnju posvetiti i našim osjećajima. Unatoč brojnim obavezama koje nas svakodnevno more, pronađite u danu barem nekoliko minuta za sebe.
A dok Vi spremate, MojaAkcija.hr misli na Vas…

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Izolirka je dokazano pravi partner u građevini

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći […]

Pevec potvrdio informaciju da Pevex ne smije koristiti ime i žig Pevex

Ovo su, zapravo, zadnji njihovi registirani brendovi – to je ovaj X, a ima i onaj ‘Tako lako'”, pojašnjava Pevec

Zdravko Pevec potvrdio informaciju da je Zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske prije nekoliko dana donio rješenje prema kojem Mario […]

Close