Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Kao da tek sada vidimo koliko su prozori prljavi, koliko paučine visi sa stropa i sve otiske prstiju na kuhinjskim ormarićima … vrijeme je za čišćenje!

S prvim zrakama sunca i cvrkutima ptica, ‘cvrkuće’ se i o tom koliko je veliko, značajno, posebno proljetno čišćenje. Nakon što prođe zamorno razdoblje zime kada samo želimo biti sklupčani u toplu dekicu i grijati se, polako, ali sigurno, izlazimo iz svojih ‘pećina’.

Istina, prve zrake sunca bude onaj duboko zakopani polet i energiju u nama, no zrake sunca bude i još nešto. Mrlje! Čišćenje postaje pravi vjesnik proljeća, evo kako se uhvatiti u koštac s njime i dom pretvoriti u mirisnu oazu iz snova …

Krpe, metle, usisivače, sredstva, kutije za smeće – na sunce! Prvi korak je, dakako, ‘opskrba’ svim potrebitim sredstvima. Napravite plan i popis! Smeće, smeće… Sigurno ima toliko stvari koje vam ne trebaju, a ne želite ih se riješiti – pravo je vrijeme za to!
Operite prozore i izglancajte staklene površine.Pomaknite namještaj i usisajte pod ispod njega. Imate li kakav tepih, iskoristite ovu priliku i dobro ga počistite.
Prekrivači, madraci i jastuci svakodnevno skupljaju prašinu, znoj i slinu, što može izazvati nimalo poželjne situacije dok spavamo. Pobrinite se da najmanje jednom godišnje temeljito počistite krevet od grinja i ostalih grozota koje vrebaju u vašem ležaju.

Odlučite li se za čišćenje svog tapeciranog namještaja, iznenadit ćete se gomili kovanica, olovaka ili raznih sitnih predmeta koje ćete izvući iz prašnjavih uglova fotelja i kauča. Tko kaže da čišćenje ne može biti zabavno, zar ne?
Pranje prozora za sunčanog proljetnog dana predstavlja dobitnu kombinaciju: dok vas miluju tople sunčeve zrake, odrađujete i malu tjelovježbu, dok na kraju možete uživati u savršeno čistom pogledu na vanjski svijet.
Ne zaboravite i na svoj ormar! Riješite se onih ‘krpica’ za koje znate da ih više nećete nositi (da, zaista znate, ali ih držite ‘za svaki slučaj’).
I na kraju, ne zaboravite i na sebe. Proljeće nerijetko potiče preokrete, polet i optimizam. Baš kao što želite unijeti svježinu u vaš dom, tako je važno pažnju posvetiti i našim osjećajima. Unatoč brojnim obavezama koje nas svakodnevno more, pronađite u danu barem nekoliko minuta za sebe.
A dok Vi spremate, MojaAkcija.hr misli na Vas…

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Izolirka – na jednom mjestu sve što Vam treba za gradnju!

Ponosni su što većina kupaca koji su kupovali kod njih, ostaju kod njih, a preporuka drugim investitorima osigurala im je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na osam poslovnica širom Slavonije i Baranje

Zavirite u Izolirka jesenski katalog i sigurno ćete pronaći inspiraciju za svoje  građevinske projekte. Planirate gradnju, adaptaciju ili dekoraciju svog […]

Studenac preuzima još jednu tvrtku, imat će čak 1200 trgovina

U Studencu radi 3060 ljudi čija je prosječna neto plaća prošle godine bila 858 eura

Kako doznajemo, Studenac kupuje bjelovarski trgovački lanac Špar koji ima 40 dućana te posluje na području bjelovarske, koprivničke i zagrebačke županije. Sve je već […]

Omis, 180520.
Michal Wojciech Senczuk, predsjednik uprave trgovackog lanca Studenac, pozira u svom uredu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Pemo i Lonia postaju Studenac

Započeo je proces integracije i preuređenja prodavaonica Pema i Lonije u jedan od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica u mrežu Studenca. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje prodavaonica s […]

Close