031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Čarolija boja – podne i zidne obloge za savršene interijere

Predstavljamo Vam novi Bauhausov katalog “Svijet interijera” koji će Vam pokazati kako čarolija boja može u potpnosti promijenit ugođaj Vašeg doma. Ponekad je promjenu dovoljno tako malo; nova boja, tapeta ili neka druga zidna ili podna obloga dati će svakom prostoru novi izgled.

Boje utječu na naše raspoloženje i više nego što smo svjesni, a zidovi su najveće površine u svakom domu. Prije konačnog odabira dobro razmislite koje boje možete uskladiti s već postojećim namještajem. Povedite računa o namjeni i veličini prostora jer boje mogu prostor učiniti većim i svijetlijim, ali i mračnijim i skučenijim. Ako niste sigurni u svoj izbor, nije grijeh ni potražiti inspiraciju na nekoj od društvenih mreža.

Decentno ili razigrano, dašak prirode ili klasična elegancija – odabir je na Vama. U Bauhausu će Vam pokazati kako pravilnim odabirom boja i tekstura možete pretvoriti svaki prostor iz dosadnog u čaroban.
Boja za zidove i fasadu mora biti skladu s Vašim željama što nije uvijek lako postići. Željenu boju često možemo dobiti samo miješanjem različitih boja. U Bauhausu će Vam zamiješati svaku boju koju zaželite; svi lakovi,zidne boje, lateks boje, zaštitne boje za drvo, silikonske i silikatne boje dostupne su u svim željenim nijansama. Bojama za drvo možete stari drveni namještaj pretvoriti u komade koji će izgledati kao dizajnerski.

Tapete kao zidne obloge ponovo su ‘in’. Različite boje i teksture stvoriti će potpuno novi ugođaj u Vašem domu – od zelene oaze do mediteranske kamene kuće. Ako ne znate kako odabrati, izmjeriti i postaviti tapete, potražite savjet Bauhausovih stručnjaka.
Izaberite iz bogate ponude podnih obloga; pvc obloge, pločice, laminati, parketi, tepisi i tepisoni upotpuniti će izgled prostora. Ne zaboravite postaviti adekvatnu rasvjetu. Za prostore koje imaju puno prirodnog svjetla odaberite moderne žaluzine ili zavjese koje će Vas zaštiti od preintezivnog sunčevog svjetla ili neželjnih pogleda u večernjim satima.
Zavirirte u Bauhausov svijet interijera, inspirirajte se i unesite u svoj dom čaroliju boja uz MojuAkciju.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Najbolje cijene čekaju Vas u Lesnini!

Najbolje cijene i XXXL ponude stižu iz Lesnine! Stigle su nam nove akcije iz Lesnine – najbolje cijene i najbolje […]

Nema više Peveca!

Nema više Peveca – odsada idemo u Pevex! Neka Vas ne brine ovaj bombastični naslov jer iako više nema Peveca […]

3,2,1 – akcija!

Izašao je novi Pevexov katalog –  3,2,1, akcija! U režiji Pevexa dolazi nova 3,2,1 akcija. Klapa stara, ali akcije opet […]

Close