031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Kada hladnjak trese, brunda, curi… vrijeme je za novi!

Znate li onaj grozan osjećaj kad Vas usred noći probudi hladnjak koji brunda kao stari traktor? I još k tome lagano poskakuje? A da ne govorimo o tome da curi i da Vam je već muka od čestog otapanja i čišćenja? Onda je vrijeme za novi….
Neki od nas se još uvijek sjećaju vremena kada su naše vrijedne bake pokušavale sačuvati obilje ljetnih i jesenskih plodova raznim metodama. Voće stavljalo u kompot, povrće se kiselilo – čak i grašak i mahune, meso se solilo i potapalo u mast u drvenim kacama ili velikim staklenkama…sve da preko zime ne bi ničega ‘usfalilo’. Ta su vremena davno iza nas. Danas namirnice čuvamo hlađenjem ili zamrzavanjem.

Hlađenje namirnica na temperaturama od 4 do 6 stupnjeva je način da kratkotrajno sačuvamo namirnice. Zamrzivači postižu temperature od -18 do čak -45 stupnjeva C i služe za dugotrajno čuvanje namirnica.
Hladnjak, zamrzivač škrinja ili ladičar, kombinirani hladnjak, samostojeći, ugradbeni… izbor je velik i ovisi o Vašim potrebama.

Najpopularnija vrsta hladnjaka je kombinirani hladnjak sa zamrzivačem u gornjem ili donjem dijelu. Budući da zamrzivač u pravilu zauzima trećinu hladnjaka, idealan je za čuvanje namirnica za 4 do 6 osoba. A mi bi smo svi htjeli više jer nas šarene tržnice ili akcije po trgovačkim centrima mame da napunimo hladnjake do vrha, neka se nađe…

Problem nastaje kada Vam zatreba ono ‘nešto’ što je baš negdje u nekom nevidljivom kutu hladnjaka. Vrata otvorena, Vi gledate a ne vidite, a hladnjak se lagano topi… Ili zamislite situaciju kada dolazite iz trgovine punih vrećica zamrznutih namirnica, sladoleda, pića a nemate gdje sve to ‘ugurati’. Rješenje su novi, moderni hladnjaci s četvero vrata ili side by side hladnjaci s dvoje vrata.
Kod hladnjaka s četvero vrata gornji dio je hladnjak a donji zamrzivač. Side by side hladnjaci podijeljeni su na dva dijela – lijevi dio je zamrzivač a desni hladnjak. Zbog svoje veličine ovi su hladnjaci veoma pregledni i idealni za brojnije obitelji.

Hladnjaci nove generacije u pravilu imaju inverterske motore i energetski su visokoučinkoviti. LED plavo svijetlo doprinosi dužem očuvanju namirnica, a My Fresh Choice zona koja posjeduje odvojene sustave za protok zraka kontrolira temperaturu za pohranu svježe hrane. Zaboravite na čišćenje jer svi moderni hladnjaci imaju NoFrost sustav. Kružnim hlađenjem zrak se ravnomjerno raspoređuje ,tako da se u unutrašnjosti ne mogu stvoriti nakupine leda. Ni Vaše namirnice neće biti zaleđene kristalima leda, a ladice ćete uvijek bez problema moći otvoriti i zatvoriti. NoFrost pruža vrhunski komfor te će Vas poštedjeti napornog odleđivanja – zauvijek.

Ponuda u trgovačkim centrima je zaista velika. Na Vama je da odaberete hladnjake i zamrzivače najpoznatijih brendova – Gorenje, Beko, Samsung, Hisense, Whirpool i da potražite svoj idealan hladnjak na MojaAkcija.hr

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Računala, tableti i smartphoni – pokloni za čarobni Božić

Računala, tableti i smartphoni – iznenadite svoje najmilije poklonom koji će ih zaista obradovati! Računala, tableti, smartphoni, playstation visoko su […]

Ho, ho, ho, hoću to…

Ho, ho, ho, hoću to… sve što možete poželjeti za najljepše blagdane Kada čujete prvo “ho, ho, ho” vrijeme je […]

“Black Friday” – cijeli vikend za ludi shopping!

“Black Friday” na MojaAkcija.hr – praznik za sve  “shoppingholičare” Došao je i taj vikend ludog shoppinga – “Black Friday” samo […]

Close