031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Balkon iz snova – Vaš drugi dnevni boravak!

Htjele biste urediti balkon iz snova, a dosta Vam je čekanja da se Vaši ‘muškarci’ pokrenu? Tko kaže da mi ne možemo same napraviti isto što i oni? Možda niste baš jako spretne s alatima i strojevima? Novi katalog Bauhaus pomoći će Vam da postanete ‘sama svoj majstor’. Doznajte kako rukovati alatima i naučite sve o različitim vrstama materijala. Prirodni materijali kao što su drvo ili pletivo oživiti će svaki prostor i dati mu opuštajući ugođaj.

Balkon je dragocjeni prostor za življenje. Ako ga uredite kreativno i s ljubavlju postati će prava oaza uživanja. U Bauhausu možete pronaći veliku ponudu podnih obloga od različitih materijala koje ćete lako i brzo same postaviti. Zaštite svoj balkon od neželjenih promatrača balkonskim pregradama ili sami izradite drvenu zaštitu.
Stabilna pregrada omogućiti će Vam da nju postavite npr. vertikalni vrt, što je idealno rješenje za manje prostore.

Saditi možete sve; cvijeće, začinsko bilje, povrće… Vremena klasičnih balkona s geranijama i petunijama su prošla. U današnje vrijeme uz more cvjetova u prvom planu stoji i kulinarska korist. Fino voće i povrće može se zasaditi i na najmanim površinama, potrebno je samo odabrati tegle ili visoke gredice odgovarajuće veličine.

Okusite i Vi blagodati grickalica iz balkonskog vrta i ove sezone isprobajte nešto novo. Pri tome svakako vodite računa o položaju balkona i raspitajte se koje su biljke najpogodnije za sadnju u određenim uvjetima.

U Bauhausu možete pronaći i veliku ponudu balkonskog namještaja. Male balkonske garniture ili veće lounge garniture ovisno o prostoru s kojim raspolažete. Ako želite nešto originalno i ‘svoje’ balkonsku garnituru možete napraviti i same, npr. od paleta koje su idealne i za izradu polica, namještaja i visećih vrtova. Sve nadopunite ukrasnim jastučićima, prekrivačima i dekoracijama koje mogu sasvim promijeniti izgled prostora.

Ne zaboravite rasvjetu! Blage ljetne noći na balkonu mogu se u potpunosti doživjeti tek uz odgovarajuće osvjetljenje. Staklenke sa svijećama, lanterne i svjetlosni lanci donose dašak udobnosti i romantike u večernju tamu. Pri tome vodite računa da je rasvjeta koju ste odabrali pogodna za vanjsku primjenu.
Još Vam samo nedostaje dobar roštilj i Vaš balkon postaće ne samo novi dnevni boravak, već i nova kuhinja!
Inspirirajte se Bauhausovim idejama, nabavite sve potrebno, zasucite rukave i stvorite svoju oazu uz MojuAkciju.hr

 

VIŠE IZ KATEGORIJE Novosti

Ljeto s Izolirkom!

Ljeto s Izolirkom – od temelja do krova za dom iz snova! Odlučili ste se za izgradnju ili adaptaciju? Preživjeli […]

Bazen – vodena čarolija u Vašem vrtu

Bazen ili bazenčić – bitno da je pun! Ljeto još ni izbliza nije gotovo; ljetne vrućine nam se vraćaju, tražiti […]

Vi u budućnosti, a kuhinja….?

Opkrbili ste svom najmodernijom tehnikom, funkcionalno i moderno ste opremili stan, a kuhinja ostala u prošlom stoljeću…. Pa što onda; […]

Close