Moja Akcija logo

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Akcijski letak od 30.09. do 06.10.2020. INTERSPAR

Akcijski letak s velikom ponudom domaćih svježih namirnica

Novi akcijski letak Interspara donosi Vam nove odlične akcije i pogodnosti. U Intersparu možete uvijek pronaći kvalitetno, svježe i povoljno voće, povrće, meso, ribu, mesne, mliječne i pekarske proizvode. Provjerite najveću ponudu narezaka, sireva i svježih salata.

Na uslužnom pultu InterSpara čeka Vas bogata ponuda svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda. Izdvajamo svinjski vrat s kostima za samo 18,99 kn/kg. U InterSparovoj ribarnici potražite svježu riječnu i morsku ribu i morske plodove Jadranskog mora. Izdvajamo svježe jadranske škampe za 79,99 kn/kg. Na uslužnom pultu čeka vas i bogata ponuda suhomesnatih proizvoda i sireva. Izdvajamo Domaći prštu za samo 9,99 kn/100 g. Provjerite ponudu mliječnih proizvoda, smrznutih i svježih namirnica i gotovih jela. Ne zaboravite da Vas u Interspar pekarnici svaki sat očekuju svježa i topla peciva i kruh! Tu je i velika ponuda namirnica za pripremu jela, smrznutih proizvoda i gotovih jela. U InterSparovoj zelenoj tržnici potražite krušku Williams za samo 7,99 kn/kg i domaći crveni luk za 1,99 kn/kg.

Brojne akcije i pogodnosti čekaju Vas na odjelu drogerije. Ostvarite 20% popusta na Parodontax proizvode za njegu zubi i Violeta vlažne maramice, te 40% popusta na Woolite deterdžente 2,7 l.
Osim prehrane u InterSparu možete pronaći veliku ponudu kućanskih aparata, kuhinjskih pomagala, odjevnog i kućnog tekstila. Izdvajamo Tognana Natural Taste liniju posuđa za pripremu hrane s visokokvalitetnim neprijanjajućim stijenkama.
Više informacija doznajte na spar.hr

Close