031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Zdrava i aktivna – akcijski katalog od 01.06. do 30.06.2019. ORIFLAME

Zdrava i aktivna – budućnost počinje danas uz Oriflame kozmetiku!

Svakoj ženi je cilj da ostane zdrava i aktivna bez obzira na godine. Da bi to postigli važno je da se brinemo o prehrani, bavimo se tjelesnim aktivnostima, a kozmetika nam pomaže da očuvamo vitalnost i lijepu kožu. Provjerite novu kolekciju ‘Wellness by Oriflame’. Morski kalcij i vitamin D s Aquaminom kompleksan je 100% prirodni izvor kalcija neophodnog za koštani sustav. Nove ljetne kolekcije taoletnih voda i gelova za tuširanje bazirani na voćnim notama pomoći će Vam da podignete svoje raspoloženje i uživate u vrućem ljetu. Očekuju Vas očaravajući mirisi i neodoljive teksture.
Izrazite svoju ljepotu na svoj način i postignite izgled s modne piste lako i brzo. Velika ponuda dekorativne kozmetike pomoći će Vam da istaknete ono najbolje na Vama. Uživajte u modernom ljetnom stilu s novom paletom blistavih boja.
Za njegu kože lica tu je NovAge kolekcija koja će Vam pomoći da zaustavite vrijeme. Vratite svojoj koži sjaj i elastičnost uz ovu izuzetnu kolekciju i profesionalnu njegu u vlastitom domu. Ne zaboravite u trobicu ubaciti svoj omiljeni parfem ili dezodorans i krenite samouvjereno u svaki novi dan.
Više informacija doznajte na oriflame.com

Close