031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

XXL ponuda – akcijski letak od 23. do 29.03.2020. LIDL

XXL ponuda prehrambenih proizvoda

Požurite u Lidl jer Vas očekuje najveća XXL ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Suhomesnati i mliječni proizvodi, slatkiši, grickalice, pića, osnovne namirnice i sredstva za čišćenje i osobnu higijenu sada su dostupni u velikim obiteljskim pakiranjima i po sniženim cijenama. U borbi protiv virusa nemamo baš puno opcija, a ono što uvijek pomaže su čaj i med. Cvjetni med u pakiranju od 1,2 kg dostupan je za samo 36,99 kn.
Uskrs nam se bliži! Vrijeme je da počnete razmišljati o blagdanskoj trpezi i da na vrijeme nabavite sve potrebno kako bi izbjegli gužve. Lidlova Deluxe linija donosi Vam veliki izbor delikatsnih narezaka i sireva, gotovih jela i deserata vrhunske kvalitete po odličnim cijenama. Za vesela i šarena gnijezda u Lidlu možete pronaći veliku ponudu uskršnjih slatkiša i dekoracija.
Mnogi od nas će ovo vrijeme izolacije iskoristiti da obave dugo odgađane kućne radove i popravke. Lidl Vam ovaj tjedan donosi ponudu ručnih i električnih alata. Izdvajamo električnu blanju Parkside snage 750 W za samo 269,00 kn. Više informacija doznajte na lidl.hr

Close