031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Sve za berbu – akcijski katalog od 12.09. do 25.09.2019. PEVEC

Sve za berbu i još mnogo toga….

Jesen je već stigla i sa sobom donijela obilje sočnih plodova, trsovi su puni i čekaju da nabavite sve za berbu i krenete ubirati plodove. Bez obzira na veličinu Vašeg vinograda, da li berete grožđe za konzumaciju ili ste ‘ozbiljan’ vinar, u Pevecu možete pronaći sve za berbu, preradu i skladištenje. U berbu se ne ide bez dobrih pomagača; škara i posuda za voće. U Pevecu možete nabaviti velike posude kapaciteta od 110 do čak 700 l već od 119,00 kn. Za bržu i jednostavniju preradu grožđa nabavite praktične muljače. Mini muljača za grožđe na akcijskoj je ponudi za samo 549,00 kn. Elektromotonu muljaču DMC koja odvaja peteljke sada možete nabaviti po akcijskoj cijeni za samo 2390,00 kn. Tu je i velika ponuda demižona, bačvi i inox posuda za vino već od 690,00 kn.

Jesen je i početak sezone grijanja. Ništa nije tako primamljivo kao pucketanje vatre u kaminu u hladnim i maglovitim jesenskim danima. U Pevecu možete pronaći veliku ponudu peći na kruta goriva, kamina i štednjaka, kao i briketa, peleta i drva za ogrijev. Iz ponude izdvajamo kamin Alfa Rustik snage 11 kW za samo 2.999,00 kn.
Provjerite bogatu ponudu audio-video tehnike, informatičke opreme, bijele tehnike i malih kućanskih aparata. Novo u Pevecu su “Amica” mali kućanski aparati i bijela tehnika. “Amica” je svojih 70 godina iskustva i tradicije pretočila u izuzetno kvalitetne i cjenovno povoljne proizvode neophodne u svakom domaćinstvu.
I u ovom akcijskom katalogu možete pronaći veliku ponudu građevinskih materijala, podnih i zidnih obloga, sanitarija i potrebnog alata. Keramičke podne pločice dostupne su već od 29,90 kn za m2.

Vrijeme je i da obavite jesenske radove u vrtu. Uklonite suho lišće i ocvale sadnice i zasadite jesensko i zimsko vanjsko bilje. Sada je vrijeme za sadnju lukovica cvijeća koje će Vas u proljeće oduševiti eksplozijom boja i mirisa. Sadnice i lukovice sada možete nabaviti po značajno nižim cijenama; na ukrasno vanjsko bilje ostvarite do 30% a na tegle od terakote do 40% popusta.
Više informacija doznajte na pevec.hr

Close