091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Super prilike – akcijski letak od 14.09. do 20.09.2020. LIDL

Super prilike za super uštede!

Novi tjedan, nove super prilike. Ugrabite i vi svoju priliku i nabavite u Lidlu sve što će vam biti potrebno za svakodnevnu pripremu obroka, čišćenje doma i osobnu higijenu. Osim obilja mesnih i suhomesnatih proizvoda, voća i povrća, mliječnih proizvoda, gotovih jela i osnovnih namirnica, u Lidlu možete pronaći uvijek svježi kruh i topla peciva. Tu su i novih super 5 artikala iz koje izdvajamo namaz Lino Lada Duo, 1 kg za samo 39,49 kn.
Svi se sa sjetom prisjećamo nekih prijašnjih vremena i dragih nam proizvoda koji su se do danas održali i još uvijek rado koristimo. Kao podsjetnik ta “dobra, stara vremena” Lidl obilježava retro tjedan. Podsjetite se kako su nekada izgledali Jadro, Moto, Domaćica, gotovo juhe, alkoholna i bezalkoholna pića. Na dane djetinjstva podsjetiti će nas i Borovo Startas patike koje možete pronaći u Lidlu za samo 111,00 kn.
Nova Esmara kolekcija ovaj tjedan donosi udobnu odjeću za jesenske dane. Izdvajamo pletene haljine i veste za samo 49,99 kn. U akcijskoj ponudi možete pronaći i veliki izbor kućnog tekstila, opreme za kupaonice, kućanskih pomagala i vrtnih alata. Iz ponude izdvajamo teleskopske škare za granje za samo 69,99 kn.
Više informacija doznajte na lidl.hr

Close