031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Stiže nam proljeće – akcijski katalog od 05.03. do 01.06. MOEMAX

Stiže nam proljeće a s njim i želja za promjenama – krenite s dekoriranjem doma

Priroda se probudila, probudite i Vi svoj dom – proljeće je u punom zamahu. Dom je mjesto na koje se uvijek vraćamo, naše utočište, mjesto druženja i odmora od svakodnevnih obveza. Zato je važno da se u svom domu osjećamo zadovoljno i sigurno. Svaki kutak Vašeg doma zaslužuje posebnu pažnju kako bi u potpunosti zadovoljio želje i potrebe ukućana. Svi želimo u potunosti iskoristiti prostor s kojim raspolažemo. Pri tome se svi trudimo da postignemo maksimalnu funkcionalnost i stilsku usklađenost. Da bi Vaš interijer lijepo izgledao nisu uvijek potrebni skupi komadi namještaja. Lijepo uređeni interijeri uvijek posjeduju dozu mašte i originalnosti, a najbitniji je osobni pečat vlasnika.

Prije nego što krenete u nabavku, bitno je da dobro isplanirate prostor i da sami znate što Vam se sviđa i kakav izgled želite postići. U Moemaxu možete pronaći najveći izbor dekoracija; od malih cvjetnih detalja, zidnih dekoracija, zavjesa, tepiha i rasvjete.
Rasvjetna tijela su elementi koji se prvi primjete i mogu puno pridonijeti izgledu prostora. Ako niste u mogućnosti ili ne želite promijeniti već postojeći namještaj, izgled vašeg doma sigurno će podići neka moderna samostojeća lampa ili luster u živoj boji. Ne zaboravite da je ponekad potrebno samo malo da bi unijeli promjenu u prostor. Tepih modernog dizajna, mekani jastučić, nova zavjesa, slika ili cvijet u vazi pomoći će Vam da se u svome domu osjećate bolje i zadovoljnije.
Više informacija doznajte na moemax.hr

Letak za slatke snove Moemax MojaAkcija

Za slatke snove i odmorna jutra – akcijski letak od 14.05. do 27.05.2019. MOEMAX

do: 27.05.2019.

Za slatke snove uronite u madrace nove! Kada ste se zadnji put probudili odmorni i […]

PROČITAJ VIŠE Za slatke snove i odmorna jutra – akcijski letak od 14.05. do 27.05.2019. MOEMAX

Close