091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Smanjimo otpad! – katalog proizvoda od 28.09. do 27.12.2020. TUPPERWARE

Smanjimo otpad, mislimo na budućnost!

Tupperware predstavlja mnogo više od zdjela – kvalitetno posuđe i pomagala koja će nam trajati cijeli život i pomoći nam da smanjimo otpad. Tupperware je način života koji Vam ostavlja dovoljno vremena za ono što Vam je najvažnije. Posuđe koje dugo čuva svježinu i kvalitetu namirnica ili gotovih obroka, uštedjeti će Vaše vrijeme i novac. Oraganizirajte svoju kuhinju tako da u svakom trenutku vidite što se nalazi u spremnicima.
Nova posebna ponuda ponuda Tupperware posuđa donosi Vam veliki izbor kvalitetnog posuđa za sve namjene. Odbacite jednokratnu plastiku i sudjelujte u zaštiti okoliša i smanjite bacanje hrane. Tupperwareovo posuđe osmišljeno je da traje. Za one koji su stalno u pokretu u ponudi su praktični setovi za ručak koje uključuju posude za hranu, pribor i bocu za napitke. Posebno praktični “klik to go” spremnici omogućiti će Vam da preneste ili pohranite hranu bez prolijevanja. Sačuvajte dulje svježinu voća i povrća u velikim Ventsmart posudama. Postanite profesionalac u pripremi slastica i finih džemova bez kuhanja uz sjeckalice za voće i povrće. Otkrijte koji Tupperware proizvodi vam najbolje odgovaraju za reduciranje i recikliranje za bolji život!
Više informacija doznajte na tupperware.hr

Letak Tupperware MojaAkcija

Tekuće promocije – akcijski letak od 01.10. 01.11.2020. TUPPERWARE

do: 01.11.2020.

Tekuće promocije listopad Nove tekuće promocije Tupperwarea donose vam izbor najboljih artikala po posebnim akcijskim […]

PROČITAJ VIŠE Tekuće promocije – akcijski letak od 01.10. 01.11.2020. TUPPERWARE

Close