031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Sezona opremanja – akcijski katalog od 16.05. do 30.06.2019. NAMJEŠTAJ MIMA

Sezona opremanja – apartmani i kuće za odmor 2019.

Ljeto je tu, turistička sezona samo što nije počela a s njom i sezona opremanja apartmana i kuća za odmor. Ako to još niste obavili, sada je pravo vrijeme. Priuštite sebi i svojim gostima kvalitetan i moderno opremljen smještaj po povoljnim cijenama.
U Mimi možete pronaći namještaj i opremu za sve prostore. Udobne i prostrane ili one malo manje sjedeće garniture i fotelje s funkcijom razvlačenja biti će mjesto druženja a mogu poslužiti i kao dodatni ležaj. Nadopunite dnevni boravak klub stolićima i regalima malih dimenzija koji ipak pružaju dovoljno prostora za pohranu odjeće. Izgled prostora zaokružite dekorativnim predmetima; slikama, jastucima, prekrivačima, tepisima, rasvjetom, cvijećem.

Svaki dobro opremljen apartman mora imati funkcionalnu kuhinju s neophodnim kućanskim aparatima. Kuhinja Eko white dužine 180 cm s uključenim hladnjakom, pećnicom, pločom za kuhanje i napom zadovoljiti će sve te uvjete a da pri tome neće zauzeti puno prostora. Tu je i velika ponuda blagovaonskih stolova i stolica, kućanskih aparata i opreme.
Priuštite svojim gostima udoban san odabirom udobnog ležaja, madraca i posteljine.
Pri odabiru opreme vodite računa o tome da gosti žele prostor koji će biti drugačiji od standardnog – svorite opuštajući i komforan interijer. Postizanjem ugodne atmosfere koja pruža osjećaj doma, postigli ste dodatnu vrijednost koju će gosti cijeniti. A možda i koju ‘zvijezdicu’ više?
Više informacija doznajte na namjestaj-mima.hr

Letak Namještaj Mima MojaAkcija

Recepti za dobro ljeto – akcijski letak od 13.06. do 30.06.2019. NAMJEŠTAJ MIMA

do: 30.06.2019.

Recepti za dobro ljeto – osvoji kuhinjski makeover u vrijednosti 15.000,00 kn! Iz Mime nam […]

PROČITAJ VIŠE Recepti za dobro ljeto – akcijski letak od 13.06. do 30.06.2019. NAMJEŠTAJ MIMA

Close