Akcija!

Pametni sat Vivomove Premium POLLEO

Akcija!

Na akciji do isteka zaliha.

2.390,00kn 999,99kn

Kategorije: Informatika
Prodavač: Smartwach,
Oznake: ,

Opis

Pametni sat Vivomove Premium sa zlatnom završnom obradom i kožnom narukvicom

Neovisno o tome koračate li u visokim potpeticama ili formalnom odijelu, uz pametni sat vívomove možete uživati u luksuzu cjelodnevnog praćenja aktivnosti, a da pri tome ne morate žrtvovati svoj stil. Ovaj elegantan sat broji korake, prati spavanje i sinkronizira se s aplikacijom Garmin Connect Mobile kako biste svoju statistiku mogli detaljnije proučiti.
Osim što pokazuje vrijeme, sat tijekom cijelog dana broji vaše korake koji se također prikazuju na satu. Crvena traka podsjetnika na kretanje puni se svakih 15 minuta neaktivnosti dok je ne poništite šetnjom od nekoliko minuta. Broj prijeđenih koraka možete vidjeti i u obliku postotka od postavljenog cilja kako biste se motivirali da ostvarite taj cilj.

vívomove se tijekom cijelog dana automatski sinkronizira s aplikacijom Garmin Connect Mobile. Garmin Connect jedina je besplatna aplikacija koja vas upoznaje i na temelju tih podataka šalje personalizirane upute koje vam mogu pomoći da budete bolji nego jučer. To su primjerice podsjetnici za kretanje ako još niste ostvarili ciljni broj koraka ili poticajne poruke kada ih ostvarite.

Osim toga dobivate zdravstvene savjete od stručnjaka koji vam postaju svojevrsni virtualni treneri. A kako bi slika vašeg zdravlja bila potpuna, Garmin Index pametna vaga³ automatski će na uslugu Garmin Connect prenijeti podatke o vašoj težini, indeksu tjelesne mase, postotku masnog tkiva itd. Preuzmite i krenite. Dnevno praćenje aktivnosti upravo je postalo još brže, lakše i jednostavno bolje.
Više informacija doznajte na polleo.hr