091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Prima interijeri – posebne ponude od 01.08. do 31.12.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ

Prima interijeri jesen 2020. – dom je tamo gdje je srce!

Neka i Vama Prima interijeri budu inspiracija za uređenje doma. Dom je naše utočište, mjesto gdje nastojimo zaboraviti sve probleme i opustiti se u obiteljskom okruženju.
Interijeri moraju biti udobni, funkcionalni i zadovoljiti estetske zahtjeve. Prilikom opremanja pokušajte ne ‘zatrpati’ prostor suvišnim namještajem i opremom. Gotova rješenja u obliku već postavljenih dnevnih boravaka, kuhinja, blagovaona, spavaćih i dječjih soba možda nisu najsretnija rješenja za prostor koji trebate urediti. Baš zato u Primi su posvetili posebnu pažnju modularnom namještaju. Modularan namještaj omogućuje da svatko postane dizajner svog interijera i postigne jedinstven i prepoznatljiv stil. Ovakav namještaj podrazumijeva mnogo
različitih elemenata koji se odabiru ovisno o raspoloživom prostoru. Primina vlastita proizvodnja jamac je visoke kvalitete i velikih mogućnosti odabira boja i materijala. Raznolik dizajn Prima programa tapeciranog namještaja spaja funkcionalnost, vrhunsku udobnost i estetiku te može pratiti svaki stil uređenja. Široka paleta boja, kvalitetne tkanine i materijali u raznim dekorima olakšavaju opremanje dnevne sobe u skladu s ostatkom interijera.
Poigrajte se bojama i teksturama i stvorite jedinstveni prostor prilagođen Vama i Vašim potrebama. Posavjetujte se s Priminim stručnim osobljem i iskoristite na najbolji način svaki centimetar doma.
Više informacija doznajte na prima-namjestaj.hr

Letak Prima MojaAkcija

Jesenski interijeri – posebne ponude od 15.09. do 31.12.2020. PRIMA INTERIJERI

do: 31.12.2020.

Jesenski interijeri na Primin način! Primini jesenski interijeri primorati će Vas da se ponovo zaljubite […]

PROČITAJ VIŠE Jesenski interijeri – posebne ponude od 15.09. do 31.12.2020. PRIMA INTERIJERI
Letak Prima MojaAkcija

Vrhunska udobnost – akcije od 21.05. do 11.06.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ

do: 11.06.2020.

Vrhunska udobnost za cijelu obitelj! Bez obzira da li opremamo spavaću, dječju ili dnevnu sobu, […]

PROČITAJ VIŠE Vrhunska udobnost – akcije od 21.05. do 11.06.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ

Close