031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Prima interijeri – posebne ponude od 01.03. do 31.12.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ

Prima interijeri – dom je tamo gdje je srce

Neka i Vama Prima interijeri budu inspiracija za uređenje doma. Dom je naše utočište, mjesto gdje nastojimo zaboraviti sve probleme i opustiti se u obiteljskom okruženju.
Interijeri moraju biti udobni, funkcionalni i zadovoljiti estetske zahtjeve. Prilikom opremanja pokušajte ne ‘zatrpati’ prostor suvišnim namještajem i opremom. Gotova rješenja u obliku već postavljenih dnevnih boravaka, kuhinja, blagovaona, spavaćih i dječjih soba možda nisu najsretnija rješenja za prostor koji trebate urediti. Baš zato u Primi su posvetili posebnu pažnju modularnom namještaju. Modularan namještaj omogućuje da svatko postane dizajner svog interijera i postigne jedinstven i prepoznatljiv stil. Ovakav namještaj podrazumijeva mnogo
različitih elemenata koji se odabiru ovisno o raspoloživom prostoru. Primina vlastita proizvodnja jamac je visoke kvalitete i velikih mogućnosti odabira boja i materijala. Raznolik dizajn Prima programa tapeciranog namještaja spaja funkcionalnost, vrhunsku udobnost i estetiku te može pratiti svaki stil uređenja. Široka paleta boja, kvalitetne tkanine i materijali u raznim dekorima olakšavaju opremanje dnevne sobe u skladu s ostatkom interijera.
Poigrajte se bojama i teksturama i stvorite jedinstveni prostor prilagođen Vama i Vašim potrebama. Posavjetujte se s Priminim stručnim osobljem i iskoristite na najbolji način svaki centimetar doma.
Više informacija doznajte na prima-namjestaj.hr

Letak Prima MojaAkcija

Dom ili apartman iz snova – akcijski letak od 19.03. do 15.04.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ

do: 15.04.2020.

Dom ili apartman iz snova – ideje i inspiracije za bajkovite interijere Ako opremate dom […]

PROČITAJ VIŠE Dom ili apartman iz snova – akcijski letak od 19.03. do 15.04.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ
Letak Prima MojaAkcija

Prima specijal – akcijski letak od 27.02. do 03.05.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ

do: 03.05.2020.

Prima specijal – opremite kuću za odmor, apartman ili stan Novi Prima specijal letak omogućiti […]

PROČITAJ VIŠE Prima specijal – akcijski letak od 27.02. do 03.05.2020. PRIMA NAMJEŠTAJ

Close