031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Oriflame svijet kozmetike – akcijski katalog od 01.10. do 31.10.2019. ORIFLAME

Oriflame svijet kozmetike – odaberite najbolje jesenske novitete

Kvaliteta i veliki izbor proizvoda ono su što nas već desetljećima ponovo vraća u Oriflame svijet kozmetike. Oriflame s ponosom predstavlja poseban odabir legendarnih proizvoda koji utjelovljuju samu njegovu bit, kao i bogatu paletu novih proizvoda.
U području dekorativne kozmetike, Oriflame uvijek doda poneki novi proizvod. Uz već postojeće boje ruževa, lakova i sjenila, tu su nove boje u jesenskim tonovima koje će razbiti sivilo kišnih dana.
Isprobajte nove linije za njegu kože i intimnu njegu. Nova Feminelle kolekcija je dermatološki i ginekološki testirana. Posebno odabrani prirodni sastojci čine formulaciju nježnijom i sigurnijom.
Ne zaboravite svojoj kosi i koži pružiti dodatnu njegu. Za optimalnu njegu kože lica i tijela odaberite hranjive, hidratante kreme i sredstva za čišćenje. Dobar gel za tuširanje, krema i lagani make-up je sve što Vam je potrebno da zablistate. Kapljica luksuznog parfema dati će Vam dodatno samopouzdanje. Svoj outfit nadopunite nakitom, maramama i zanimljivim torbicama.
Luksuz, elegancija i kvaliteta, ono su što najbolje opisuje Oriflame. Odaberite vrhunske proizvode za cijelu obitelj.
Više informacija doznajte na oriflame.hr

Close