031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Oriflame svijet komzmetike – akcijski katalog od 01.09. do 30.09.2019. ORIFLAME

Oriflame svijet kozmetike – odaberite najbolje za sebe i uživajte u ostatku ljeta

Kvaliteta i veliki izbor proizvoda ono su što nas već desetljećima ponovo vraća u Oriflame svijet kozmetike. Oriflame s ponosom predstavlja poseban odabir legendarnih proizvoda koji utjelovljuju samu njegovu bit, kao i bogatu paletu novih proizvoda.
U području dekorativne kozmetike, Oriflame uvijek doda poneki novi proizvod. Ovaj puta za Vas je osmišljena nova ‘The One Tremendous’ maskara sa 6 x više volumena koji traje do 24 sata. Uz već postojeće boje ruževa, lakova i sjenila, tu su nove boje s kojima ćete zablistati u ostatku ljeta. Tu su i nove boje u jesenskim tonovima koje će razbiti sivilo kišnih dana.

Ljeto je iza nas, ali nam i prvi dani jeseni mogu biti odlično vrijeme za godišnje odmore. Bili na moru ili u planinama, još uvijek će Vam trebati pouzdana zaštita od sunčevih zraka. Ako su putovanja i odmor daleko iza Vas, ne zaboraviti svojoj kosi i koži pružiti dodatnu njegu. Za optimalnu njegu kože lica i tijela odaberite hranjive, hidratante kreme i sredstva za čišćenje. Dobar gel za tuširanje, krema i lagani make-up je sve što Vam je potrebno da zablistate. Kapljica luksuznog parfema dati će Vam dodatno samopouzdanje. Svoj outfit nadopunite nakitom, maramama i zanimljivim torbicama.
Luksuz, elegancija i kvaliteta, ono su što najbolje opisuje Oriflame. Odaberite vrhunske proizvode za cijelu obitelj.
Više informacija doznajte na oriflame.hr

Close