031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Noviteti za dom po mjeri – posebne ponude od 01.07. do 31.12.2019. ELGRAD

Noviteti za Vaš dom po mjeri – sve potrebno za izradu namještaja

Elgradovi noviteti donose Vam veliku ponudu iverala, nogica, organizatora, ručki i okova za izradu namještaja iz Vaših snova. Želite li jedinstven namještaj koji će se savršeno uklopiti u prostor, a ne možete ga pronaći u trgovačkim centrima? Riješenje je namještaj po mjeri koji će izgledati baš onako kako ste zamislili. Elgrad Vam nudi najveći izbor pločastih materijala, radnih ploha, zidnih obloga, okova i vodilica vrhunske kvalitete. Nove boje i teksture zadovoljiti će i one najizbirljivije, a Vašem će domu dati jedinstven, moderan i funkcionalan izgled.

Furnirana iverica svestrani je proizvod izrađen od najkvalitetnijeg drva. Može se koristiti u bilo kojoj namjeni zbog svojih fizičkih i mehaničkih svojstava. Interijeri izrađeni od drva iznimno su elegantni i upečatljivi.
Tanki listovi pravog kamena škriljevca, s prirodnom površinskom strukturom. Debljina listova je 1.0-
2.0 mm, listovi su fleksibilni. Svaki list je različit po svojim karakteristikama, kao što su tekstura, boja
i izgled te time i unikatan.
Metalik dekori su elegantni i moderni, a opet bezvremenski metarijali. Dodatak koji daje dodatnu vrijednost i projektima dizajna interijera i industrijskog dizajna. Usklađenost rubnih traka sa dekorom i strukturom daje visoko kvalitetan izgled svakom rješenju. Rubnu traku možete pretvoriti i u oblik koristeći „Akcentne rubne trake“ kako bi stvorili kontrast.
Više informacija doznajte na elgrad.hr

Close